DERMAMELAN


dermamelan® is een depigmentatiemethode die een intensieve corrigerende werking heeft op hyperpigmentaties van de huid terwijl het tegelijkertijd de overproductie van melanine reguleert en zo op lange termijn het opnieuw verschijnen van nieuwe vlekken onder controle houdt. 
AESTHETIC SOLUTIONS®

Dé oplossing om de huid sterk te verbeteren

Het innovatieve karakter van dermamelan®
 

Het innovatieve karakter van dermamelan® wordt ondersteund door twee mesoestetic patenten.
[SYN]pigmentarget is een unieke combinatie van drie geselecteerde actieve ingrediënten, geformuleerd in optimale concentraties. Melaphenone is een eigen moleculair ontwerp. Zijn moleculaire structuur en 3D-conformatie zorgen voor een hoge specificiteit en veiligheid bij de remming van de activiteit van het tyrosinase-enzym.

Deze vernieuwde technologieën zijn tot stand gekomen door de ervaring van mesoestetic® te combineren met het meest recente wetenschappelijke onderzoek waarbij innovatieve technologie werd gebruikt in de vorm van omvangrijke gegevens, artificiële intelligentie en computerontwerp.
 

Bekijk hier het gamma in de webshop

Behandeling van hyperpigmentatie

Naast de gepatenteerde formules biedt dermamelan® een uiterst effectief resultaat bij het behandelen van hyperpigmentatie, doordat het transepidermale vehiculatiesystemen bevat waarbij gewerkt wordt met nanovesikels en iontoforese voor ultieme penetratie en opname van de actieve werkstoffen.

De dermamelan® behandelmethode is een medische behandeling die enkel kan worden uitgevoerd door artsen of huidtherapeuten en bestaat uit een behandeling in de kliniek alsook een thuistraject met de dermamelan® treatment
 

FAQ's

Veelgestelde vragen

Wat is dermamelan®?

dermamelan® is een medische (huidverbeterende) depigmentatie die is ontwikkeld door het merk mesoestetic. Het is een behandeling die gericht is op het verminderen van hyperpigmentatie in de vorm van donkere vlekken en verkleuringen in de huid, zoals melasma, PIH en zonneschade. dermamelan® bevat een combinatie van ingrediënten die de melanineproductie in de huid verminderen en helpt bij het exfoliëren van de huid. De behandeling bestaat uit twee delen: een eenmalige behandeling in de kliniek die door een huidtherapeut wordt uitgevoerd en een specifieke routine met producten die gedurende 4 maanden thuis aangebracht dienen te worden. Dermamelan is geschikt voor alle huidtypen en kan worden gebruikt om hyperpigmentatie op het gezicht te behandelen.

Hoe werkt dermamelan®?

Gebaseerd op het meest recente onderzoek is dermamelan® de meest effectieve behandeling. dermamelan® behandelt hyperpigmentatie door zowel het corrigeren van bestaande hyperpigmentaties middels exfoliatie en opheldering, alsook het voorkomen van nieuwe vlekken door het reguleren van de melanineproductie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een tal van krachtige actieve ingrediënten, waaronder de gepattenteerde [syn]pigmenTarget technologie met ferulazuur, retinol en diosmine waarmee tot wel 2,5 keer meer melaninevermindering bereikt wordt. Deze actieve werkstoffen worden optimaal ingesluisd in de huid door middel van nanovesikels en iontoforese.

Voor welke huidtypes is dermamelan® geschikt?

dermamelan® is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de donkere huid. Het is een veilige en effectieve behandeling voor verworven hyperpigmentatie bij elke huidsoort en fototype.

Is dermamelan® veilig?

Ja, dermamelan® is veilig als het wordt gebruikt zoals voorgeschreven. Het is een professionele huidbehandeling die wordt uitgevoerd door getrainde professionals en de producten zijn uitvoerig getest op veiligheid en effectiviteit.

Hoe lang duurt een dermamelan®-behandeling?

Een dermamelan®-behandeling duurt meestal ongeveer 45 minuten tot een uur, afhankelijk van de huidconditie en het aantal behandelingen dat nodig is. Daarnaast wordt er een thuisprotocol gestart op maat, gedurende minimaal 4 maanden.

Wat zijn de bijwerkingen van dermamelan®?

Mogelijke bijwerkingen zijn roodheid, schilfering, jeuk, droogheid, gevoeligheid, en lichte zwelling van de huid. Deze bijwerkingen zijn meestal mild en van korte duur. De behandelaar zal hierin begeleiding bieden en ondersteunende producten adviseren gedurende het hele traject.

Zijn de resultaten van dermamelan® permanent?

Indien het volledige traject de protocols en adviezen juist worden toegepast en nageleefd, is 1 dermamelan® behandeling in de meeste gevallen effectief genoeg. Echter kan het per persoon verschillen, afhankelijk van triggers, leefstijl en huidreacties, hoe een traject verloopt en kan de behandeling na het volledige traject nog eens herhaald worden na 6 maanden. 

De huidige schade aanwezig in de huid kan in de meeste gevallen volledig behandeld worden. Echter is het, afhankelijk van de triggers op de pigmentatie en leefstijl van de klant, altijd mogelijk dat pigment terugkomt of dat er nieuwe laesies ontstaan. Indien de nazorg juist wordt nageleefd is het risico op heropflakkering zo min mogelijk.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig om resultaten te zien?

Meestal zijn er 1 tot 3 dermamelan-be® handelingen nodig om de gewenste resultaten te behalen, afhankelijk van de ernst van de hyperpigmentatie.

dermamelan® - 4W - 1SS

dermamelan® - 12W - 1SS

dermamelan® - 12w - 1SS

  •  
  • Correctief en regulerend op hyperpigmentatie
  • Werkzaamheid op korte, middellange en lange termijn
  • Voldoet aan strenge kwaliteitsnormen en onderworpen aan diverse vivo studies 
  • Hoge professionele reputatie 
  • Zichtbare resultaten vanaf de eerste behandelingsweek en een langdurig effect 
  •  

results in vitro:

The combination of the active ingredients of dermamelan® has shown a high efficacy in vitro, regulating both intracellular (inhibition of MITF, tyrosinase and other melanogenesis enzymes and transfer of melanin to the keratinocyte) and intercellular processes (acting in different signalling pathways in which several cell types are involved). The result of the formula is a total reduction of melanin synthesis of 89%.

WETENSCHAPPELIJKE STUDIE AANVRAGEN
TOP
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer