MESOFILLER


Fillers zijn één van de bekendste en meest onderzochte toepassingen in de medisch-esthetische sector.

Mesofiller is de nieuwste generatie fillers om gezichtssrimpels te corrigeren en het volume in het gezicht te herstellen. 
AESTHETIC SOLUTIONS®

Lage toxiciteit mesofiller

In de mesofillers van mesoestetic Pharmagroup wordt sterk reticulair en zeer zuiver hyaluronzuur gebruikt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de innovatieve densiMatrix Technology wat zorgt voor een uniform reticulatieproces met BDDE. Hierbij wordt een matrix van 100% extra reticulair hyaluronzuur gevormd, wat een grotere weerstand tegen afbraak alsook een langer effect van de mesofiller garandeert.
Middels een uniek zuiveringsproces in het laboratorium wordt het BDDE residu level gereduceerd naar minder dan 0,001 ppm. In vergelijking met andere fillers is dit maar liefst 1000 maal minder (meestal circa 50 ppm).
Het lage BDDE level zorgt voor een lagere toxiciteit en minimaliseert hiermee de kans op risico’s van overgevoeligheid en andere bijwerkingen.

Maximale veiligheid filler

Daarnaast garandeert mesoestetic excellentie in het productieproces van alle producten voor maximale veiligheid. Mesofiller is geproduceerd met E.P.P.S. (Esterilization Permanent Production System), onder GMP standaarden en in overeenstemming met ISO 13485 en ISO 9001 standaarden. Hierdoor heeft mesofiller CE markering 0373 in overeenstemming met European Medical Devices Directive MDD 93/42/EEC. 
 

Bekijk hier het gamma in de webshop

Mesofiller voor gelaat als lichaam

Het mesofiller gamma bestaat uit verschillende fillers voor gelaat en lichaam, namelijk de mesofiller periocular, global, intens en sensitive. Hiermee heb je als arts verschillende opties voor het gewenste resultaat in het gelaat, lichaam en in de intieme zone. 
mesofiller nose
mesofiller nasolabial fold
mesofiller periocular
  •  
  • Luer-lock aansluiting voor maximale veiligheid en comfort
  • Inverse schaalverdeling (graduation)
  • Uniforme injectie en homogene diffusie voor een grotere nauwkeurigheid bij de extrusie van het product
  • Transparante monofasische gel (bevat alleen reticulair en geen vrij hyaluronzuur) verkregen door bio-fermentatie
  • Voorgevulde spuit voor eenmalig gebruik. Voor perfecte stabiliteit en opslag
  • Gemakkelijk te injecteren
  • Gebruik van één van de zuiverste hyaluronzuren dankzij een geavanceerde zuiveringstechniek wat zorgt voor een zeer lage BDDE
  •  

Wetenschappelijke studie MESOFILLERS

Proven efficacy in in-vivo studies

Treatment group
Thirty volunteers over 18 years of age with any skin type exhibiting signs of aging that can be corrected by the infiltration of a hyaluronic acid filler were enrolled.
Protocol
The degree of aging was assessed by using the Wrinkle Severity Rating Scale (WSRS) to determine the most appropriate mesofiller treatment... Application of anaesthetic or cold cream, filler was injected in the area to be treated in a single session, performing one touch-up at 15 days in those cases where it was deemed necessary...

WETENSCHAPPELIJKE STUDIE AANVRAGEN

 

TOP
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer