mesoestetic®


Voor elke huidbehoefte biedt mesoestetic een oplossing. Zo is er voor esthetische artsen, dermatologen, huidtherapeuten en de betere schoonheidsspecialisten een breed gamma beschikbaar aangevuld met producten voor thuisgebruik. Dit gamma varieert van een nieuwe generatie fillers en medische peels tot een innovatief complex in de strijd tegen acne en een uiterst effectieve depigmenterende methode (zelfs voor de intieme zones!).
AESTHETIC SOLUTIONS®

Over Mesoestetic


De productie- en controleprocessen van mesoestetic voldoen aan de strengste normen van de farmaceutische industrie op het gebied van veiligheid en effectiviteit.

Dankzij de doeltreffendheid van de producten en bijna 40 jaar ervaring heeft mesoestetic een ijzersterke reputatie opgebouwd.

De producten worden op gestructureerde wijze ontwikkeld, ondersteund door de biotechnologie unit. Aanvullend zijn de cosmeceutical, medical en neutraceutical afdelingen onderdeel van het productontwikkelingsproces.

Daarnaast ontwikkelt mesoestetic ook orale voedingssupplementen in de vorm van vloeistoffen, capsules.

de Medische afdeling

De medisch-esthetische apparatuur en intradermale medische apparaten die door deze afdeling zijn ontwikkeld, bevatten de nieuwste technologie om de resultaten van gezichts- en lichaamsbehandelingen te versterken. Mesoestetic® Pharma Group is het enige farmaceutische bedrijf in Spanje dat zelf medische hulpmiddelen van klasse III fabriceert voor intradermale toediening in de esthetische geneeskunde. Alle producten die door deze divisie worden ontwikkeld, hebben de bijbehorende CE-markering en voldoen aan alle ISO-normen zodat ze beantwoorden aan alle kwaliteits-, veiligheids- en werkzaamheidsnormen.

Mesoestetic® Pharma Group heeft als één van de weinige bedrijven ter wereld de capaciteit en licentie om medicatie te ontwikkelen, te produceren en op de markt te brengen voor de behandeling van huidgerelateerde problemen, waaronder aging, pigmentatie, littekens, vascularisatie, dermatitis of andere huidaandoeningen. Dit heeft geresulteerd in een enorm breed gamma van producten zoals medische peels, fillers, CE goedgekeurde mesotherapie producten en de Dermamelan behandelmethode voor depigmentatie.
Dit is echter nog maar een kleine greep uit het volledige aanbod!

De afdelingen biotechnologie, observationele controle en toezicht

De afdelingen biotechnologie, observationele controle en toezicht werken samen om veiligheids- en werkzaamheidstests uit te voeren op de medische producten met behulp van zowel in-vitro- als in-vivo technieken. De hoofdlijnen van het onderzoek van de unit biotechnologie bestaan uit depigmentatie, anti-aging, haaruitval en het remodelleren van het lichaam. De medische afdeling binnen mesoestetic telt een team van gerenommeerde internationale specialisten op het gebied van dermatologie en esthetische geneeskunde.

TOP
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer