MEDISCHE PEELING


Dankzij het brede gamma medische peelings is het mogelijk voor iedere huidbehoefte een oplossing te bieden, zoals hyperpigmentatie, huidveroudering en andere huidproblemen zoals couperose, rosacea, striemen, littekens, acne of de gevolgen daarvan.
AESTHETIC SOLUTIONS®

Exfoliërende werking

De exfoliërende werking zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag in een versneld tempo afschilfert, met als doel de stimulatie van de collageen-, elastine- en glycosaminoglycanen synthese. De huid voelt gladder en frisser aan en de medische peeling zorgt voor een mooie egalisatie van het huidoppervlak.

Medische peeling aanbod

Het assortiment aan medische peelings bevat onder andere Mesopeel Lactic voor de aanmaak van collageen en elastine, Mesopeel Mandelic (amandelzuurpeeling) voor de verslapte vette, acné en hypergepigmenteerde huid of de Salicylic Acid, ideaal voor de behandeling van de vette huid, het verzachten van huidoneffenheden van de acné huid en fotoveroudering en rimpels. Allen in hoge concentraties en met een lage ph voor een effectieve behandeling.

Bekijk hier het gamma in de webshop

TCA Medische peelings

Daarnaast bestaat het gamma uit verschillende TCA peelings zoals de TCA 15% en 35%, phenTCA en melanoplus peelings.

Tevens biedt mesoestic combinatie medische peelings aan voor specifieke huidproblemen, zoals de melanostoptran3x peeling bij hyperpigmentatie, de azelan peeling bij acne en rosacea en de modified jessner peeling bij huidveroudering, grove poriën, hormonale acne en een doffe, vale huid. De peelings kunnen op zichzelf of in combinatie met andere behandelingen zoals microneedling en mesotherapie.

Naast de mesopeels biedt mesoestetic specifieke medische peel packs waarbij een behandeling op maat voor verschillende huidaandoeningen wordt geboden, zoals acnelan voor vergevorderde acne, dermamelan voor hyperpigmentatie zoals melasma en de dermamelan intimate voor hyperpigmentatie en atrofie in de intieme zone.

mesopeel melanoplus - 4W - 4SS

mesopeel phen TCA - 4W - 1SS

mesopeel melanoplus - 12W - 1SS

 
  • Veelzijdig en aanpasbaar
  • Voor exponentiële en gepersonaliseerde resultaten
  • Mesopeels zijn combineerbaar: toediening als multilayer in één enkele sessie of toepassing in opeenvolgende sessies
  • Ideaal hulpmiddel voor het optimaliseren van andere medisch-esthetische toepassingen (behandelingen tegen veroudering, depigmenterende behandelingen, mesotherapie, implantaten, botulinetoxine, elektroporatie, iontoforese, radiofrequentie, fototherapie, et cetera)
  • Gebufferde peelings, stabiele pH-waarde

 

mesoestetic solution: mesopeel

mesopeel® is the most advanced range of specific chemical peels, designed for doctors requiring safe, effective, easy-to-use and controllable products formulated to treat hyperpigmentation, signs of each aging stage and aesthetic concerns such as acne and its sequels, couperose, rosacea, stretchmarks and other imperfections...

 

STUDIE AANVRAGEN

 

TOP
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer