Question & answers

Wat onderscheidt A\S van andere leveranciers?

A\S is een familiebedrijf dat al meer dan 10 jaar op de beauty markt  aanwezig is. Het succes van ons bedrijf ligt vooral in de constante zoektocht naar de beste oplossing voor elk denkbaar huid- en lichaamsprobleem. A\S kiest dan ook alleen de beste producten en apparatuur waarmee de meest innovatieve protocollen worden voorgesteld om voor iedereen een oplossing op maat te bieden.

A\S kiest voor producten en apparatuur met ISO-normen, inclusief de medische ISO-norm, maar ook met CE-certificaten en andere kwalificaties. Wij kiezen alleen het beste van het beste om elke partner doeltreffend bij te staan om elk huid- en lichaamsprobleem aan te pakken.

Het is de intentie van A\S om te groeien en zich verder te ontwikkelen in nauwe samenwerking met elke partner. Elke dag blijft A\S zoeken naar innovatieve protocollen, en producten om nog beter te worden, het nog beter te doen. GROWING TOGETHER. Wij zijn een groeipartner, niet zomaar de zoveelste leverancier!

Waar is Aesthetic Solutions® gevestigd? Waar vinden de trainingen plaats?

Hoofdkantoor en A\S ACADEMY: België, Schapenbaan 28, 1731 Relegem.

Trainingscenter Nederland: Hulsenweg 14, 6031 Nederweert.

Trainingscenter 2 Nederland: PMI Lange Kleiweg 6, 2288 GK Rijswijk.

Zijn opleidingen betalend?

Een eerste opleiding dag als eerste kennismaking waarbij de basisproducten en filosofie van het bedrijf worden voorgesteld, is kosteloos. De andere opleidingen met de hoogste knowhow in protocollen, productinfo en toestellen zijn betalend. 

Hoeveel opleidingsdagen zijn er?

A\S kiest er bewust voor om haar partners zoveel mogelijk hoogwaardige kennis mee te geven om de producten en apparatuur optimaal te kunnen inzetten. Daarom organiseren wij 9 trainingsdagen maar ook specifieke expertdagen waar bijvoorbeeld het geavanceerd gebruik van Genesis in combinatie met de Mesopeels en andere producten van A tot Z uitgelegd wordt. 

Elke partner krijgt op elke opleiding dag telkens een hard copy van de opleidingsmodule, die verzameld kan worden in één grote map met een bundeling van alle modules, tips & tricks, productinfo en protocollen die op elk moment als reminder in de praktijk gebruikt kunnen worden. 

Bovendien heeft A\S sterk ingezet op marketing materiaal, brochures, flyers, pancartes, etc. om elk product met zijn sterktes optimaal in de kijker te zetten.

Welke ondersteuning krijg ik als partner? Wat met de opvolging na verkoop?

Vanaf de start staan onze business managers klaar om elke nieuwe partner te begeleiden in zijn/haar unieke A\S avontuur. Dat begint bij de eerste kennismaking, daarna wordt de meest geschikte startorder besproken om dan gaandeweg verder te bouwen aan de status van volwaardig expert in het A\S concept. Bij elke moeilijkheid of uitdaging van een specifiek huid- of afslankingprobleem maar ook met vragen over productinfo staat het trainingsteam klaar om op alle vragen het juiste antwoord te geven. Dit team staat ook rechtstreeks in verbinding met Mesoestetic® Pharma Group Barcelona waar in nauwe samenspraak met het medische team de beste oplossingen kunnen worden voorgesteld. 

Ons secretariaat staat dagelijks klaar om alle mogelijke administratieve vragen voor u op te lossen. En last but not least is er onze besteldienst waar een team continu klaarstaat om van elke bestelling een mooi pakket te maken om elke partner zo snel mogelijk te helpen.

Samen helpen we iedere partner vooruit… wij zijn er voor u! GROWING TOGETHER!

Is er een minimale startorder?

A\S zal met elke partner onderzoeken wat het beste groeiplan is voor de specifiek vooropgestelde doelgroep en de filosofie van uw kliniek of schoonheidssalon. Samen zoeken we naar het beste producten- en/of toestellenpakket om van start te gaan. We ondersteunen u ook met up to date marketing materiaal en staan klaar voor al uw vragen. En wij passen de startorder aan in functie van ieders droom en passie. 

Uiteraard is een basis startpakket nodig om een beginnend A\S instituut te worden; onze business managers  helpen de partners graag verder om samen vorm te geven aan de opstart en verdere opbouw van hun instituut of kliniek. Het juiste bedrag van de minimale startorder wordt u persoonlijk meegedeeld en toegelicht. 

Wat is het minimale bedrag per bestelling?

Omwille van verzending en administratieve acties zijn we genoodzaakt om een minimaal bedrag van 350 euro voorop te stellen.

Hoe snel word ik geleverd?

Wij streven ernaar om iedere bestelling uiterlijk binnen de 2 werkdagen bij u in het instituut te laten leveren. Uiteraard heeft A\S geen invloed op de verzending vanaf het moment dat uw pakket het magazijn van A\S verlaat.

Houden jullie rekening met de concurrenten in mijn buurt?

In ons bedrijf beschouwen wij elke klant als partner en we proberen een zo breed mogelijk publiek te bereiken om iedereen met zijn of haar huid- en lichaamsprobleem zo goed mogelijk te ondersteunen. Ons concept bestaat er dan ook in om elkaar niet als concurrenten te zien, maar als partners die concullega’s zijn. Growing together blijft ons motto. 

Uiteraard willen we geen overaanbod creëren en zorgen we ervoor dat elk schoonheidssalon en elke kliniek zich ten volle kunnen ontplooien in hun specialiteit. 

Waarom kiezen voor AS?

Schoonheid op alle vlakken is wat ons fascineert. In producten, behandelingen én in samenwerkingen. Esthetisch ondernemen is ons credo. Daarbij is alleen het beste goed genoeg. Daarom leveren wij farmaceutische oplossingen op basis van wetenschappelijk onderbouwde resultaten en studies. Behandelconcepten en apparatuur voor afslanken en huidverbetering, die zorgvuldig worden ontwikkeld en getest. Zo zijn we er zeker van dat onze concepten voldoen aan de hoogste normen voor veiligheid en effectiviteit voor jou en je cliënt.

Wij zijn al meer dan 10 jaar exclusief distributeur binnen de Benelux van Mesoestetic® Pharma Group behandelingen, producten en behandelsystemen zoals genesis, mct injector & m.pen. Ook is Aesthetic Solutions® exclusief distributeur van Lumi8, AquaGlo plus, icesculptor, definitive plus, Skintelligence huidanalyse & cocoons. Heb je eenmaal onze hoogwaardige service ervaren, dan weet je het zeker: DIT is de norm.

Welkom bij Aesthetic Solutions®. The next level of beauty.

Verkopen jullie ook apparatuur?

  • Definitive plus
  • Ice Sculptor
  • Me Sculptor
  • Lumi 8 Led
  • Genesis
  • Aquaglo Plus
  • M.pen pro
  • Mct Injector

Hebben jullie ook miniaturen?

A\S beschikt ook over staaltjes van alle producten. Op die manier kan de textuur van een product ontdekt worden of is er een eerste kennismaking met het product. Luxe miniaturen zijn uniek en tijdelijk beschikbaar.

Hebben jullie ook een webshop waar ik mijn bestelling kan doorgeven?

Jazeker! Wij hebben alleen een B2B webshop voor onze partners. Wij verkopen geen producten via de webshop aan particulieren. Om als particulier mesoestetic producten te kopen, verwijzen wij graag door naar een van onze partners.

Vind hier jouw dichtstbijzijnde Mesoestetic® verkooppunt.

Wat is het verschil tussen Mesoestetic® en andere merken?

A\S kiest voor Mesoestetic® omwille van de hoogwaardige kwaliteit. Mesoestetic® pharma group is de pionier en expert in anti-aging behandeling voor dokters, schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. Mesoesetic® is marktleider in het minimaliseren van hyperpigmentatie en huidveroudering, maar ook in afslankende behandelingen en haarverlies. 

Bij Mesoestetic® wordt uitsluitend gewerkt met de hoogste normen: de medische ISO-norm, CE markering, AEMPS registratie, GMP certificaat, maar ook heel wat gepatenteerde formules zoals Age Element.

De productie voldoet aan de normen van de farmaceutica. 

Bovendien investeert de Mesoestetic® Pharma Group elk jaar 40% van hun jaarlijkse winst in innovatie en onderzoek. Elk jaar worden bepaalde formules vernieuwd en komen er nieuwe, innovatieve en verbeterde producten uit. 

Mesoestetic® wordt bovendien verdeeld in meer dan 95 landen. Dat betekent dat er voor elke huid en elk fototype wereldwijd het hele jaar door (met de verschillende klimaat eigenschappen) een oplossing voorhanden is.

Is het echt medisch?

Ja, mesoestetic® heeft niet alleen de medische ISO-norm maar ook andere certificaten en CE- markering. Er is een duidelijk onderscheid tussen de cosmeceutische, high-tech cosmedische en medische producten. De medische producten krijgen nu ook de vernieuwde zwarte verpakking. Op die manier zijn de medische producten beter te onderscheiden van de esthetische en hoogtechnologische producten. 

Belangrijk om te weten is dat deze laatste aan dezelfde hoge kwaliteitscontroles onderworpen wordt en dat de productie gebeurt volgens dezelfde gecontroleerde, gekwalificeerde èn farmaceutische normen. Dit impliceert de veiligheid en kwaliteit van elk product en toestel, zowel voor de medische, cosmeceutische als voor de cosmedisch 

Vrij van parabenen, siliconen, parfum, alcohol,... Waarom niet?

Er bestaan heel wat misverstanden over parabenen, siliconen, parfum, alcohol, enz. … die gebaseerd zijn op één of andere studie maar die ook heel gemakkelijk tegengesproken worden door andere studies. De Europese Commissie, alsook de FDA, garandeert altijd de veiligheid en voor alle onderstaande ingrediënten bestaan er richtlijnen die Mesoestetic® altijd strikt opvolgt. Omwille van de negatieve connotatie die sommige ingrediënten hebben door eventuele misvattingen probeert Mesoestetic® zoveel mogelijk dergelijke ingrediënten uit de formule te halen, indien mogelijk. 

Parabenen

De meeste producten bestaan vooral uit water als hoofdingrediënt waardoor er een hoog risico bestaat op de groei van bacteriën, schimmels en andere micro-organismen. Maar elke formule is anders en bevat verschillende ingrediënten. Vandaar dat Mesoestetic® kiest voor een combinatie van bewaarmiddelen, waarbij er slechts 0,0005 tot 1% in de formule aanwezig is. Parabenen worden in de industrie het vaakst gebruikt en ze worden beschouwd als efficiënt en veilig. Andere conserveringsmiddelen zijn nog onbekend en vooral nog te weinig bestudeerd om de veiligheid hiervan te kunnen garanderen. De keuze gaat dan ook naar een gekend product zoals parabenen waarbij we altijd ruimschoots onder de grenswaarden zitten zodat er dus nooit een toxisch niveau bereikt kan worden bij een volledig verzorgingsplan in thuisbehandeling én cabinebehandeling.

Parabenen werden in 2002 erg onpopulair op basis van een klinische studie, maar intussen verschenen verschillende andere studies die het tegendeel beweren. Volgens de Europese Commissie en de FDA is er geen enkele reden om bezorgd te zijn over het gebruik van parabenen in cosmetica.

Toch probeert Mesoestetic® door het subjectieve idee bij cosmetica gebruikers dat parabenen niet goed zouden zijn, zoveel mogelijk de parabenen uit de formules te bannen. Alleen als het niet anders kan, zal Mesoestetic® parabenen gebruiken.

Siliconen

Bij het gebruik van siliconenolie zal de huid meer permeabel blijven dan bij het gebruik van paraffine, en bovendien krijgt de huid een zijdezachte beschermende film. Alleen in producten waarbij we juist die beschermende laag willen bereiken om de barrièrefunctie te verhogen, wordt siliconenolie gebruikt. In producten waar een hoge penetratie van ingrediënten gewenst is, zullen noch paraffine noch siliconenolie gebruikt worden.

Parfum

Parfum wordt enkel toegevoegd aan producten voor een hoger wellness-  en comfort gevoel. De wetenschap rond de 3 G’s-theorie: “gevoel, glans en geur” benadrukt dat naast het esthetische resultaat cosmetica gebruikers ook graag een aangename textuur gebruiken die ook qua glans en geur goed scoort. Vandaar dat er soms essentiële oliën en parfum in zeer kleine hoeveelheid gebruikt worden. Ook om minder aangenaam geurende maar sterk resultaatgerichte ingrediënten te maskeren, wordt parfum toegevoegd. Altijd in die mate dat het veilig is en niet schadelijk is voor de huid. 

Alcohol

Alcohol is een zeer gebruikelijk ingrediënt in de cosmetica, vooral gebruikt als (vet)oplosser. Mesoestetic® zal alleen alcohol gebruiken in die gevallen waar er geen andere mogelijkheid is dan het gebruik van alcohol als oplosser voor de compatibiliteit met de formule. Vaak gaat het om een heel kleine dosis zodat alcohol geen uitdrogende factor kan zijn voor de huid en zijn hydrolipide film.

Broad spectrum

Vroeger mocht er op de verpakking van zonneproducten ‘broad spectrum’ staan, zelfs al was er maar een minimale bescherming tegen de schadelijke UVA-straling.

In de nieuwe wetgeving betekent ‘broad spectrum’ dat de zonproducten minstens een SPF  factor 15 moeten hebben en dat er testen zijn die aantonen dat ze inderdaad op een aanzienlijk niveau beschermen tegen zowel UVA- als UVB-stralen.

Waterproof/waterresistant

Het is technisch onmogelijk om een product helemaal waterproof of sweatproof te maken.

De Food and Drug Association FDA geeft aan dat waterproof staat voor waterresistant. De producten moeten ook telkens vermelden dat je ze best om de 40 à 80 min. opnieuw aanbrengt.

SPF

De FDA is van mening dat er nog steeds geen bewijs is dat producten met een hoge spf meer dan 100%, beter zouden beschermen dan producten met een spf 50 (die trouwens ook maar enkele percentages meer beschermen dan een product met spf 30).

Vooral de angst van misperceptie bij de mensen dat een spf 100 een dubbele bescherming is ten opzichte van een spf 50, en dus dat deze mensen langer in de zon gaan liggen, maakt dat het wettelijke label nu een topscore van max. spf 50+ heeft.

Ook moeten producten met een spf lager dan 15 vermelden dat ze beschermen tegen zonnebrand en niet dat ze het risico op huidkanker of huidveroudering verminderen. Mesoestetic houdt zich volledig aan de regels, want het gebruikt telkens de term sfp 50+ voor het gezicht en de term spf 30 voor het lichaam. De exacte spf waarde wordt vermeld op de verpakking met een score, 50+, 100+, 130+. Deze score stemt overeen met de combinatie van een UVA- en UVB bescherming. En dus worden deze een ‘broad spectrum’ zonbescherming. Elk Mesoestetic® zonproduct gaat zelfs nog veel verder en bevat nu ook het mesoprotech complex: dat wil zeggen een gecombineerde bescherming tegen UVA, UVB, HEV en IR.  En dit op basis van natuurlijke, chemische en fysische filters. Bovendien bevatten de meeste producten HSP-47 proteïnen, die ervoor zorgen dat 80% van het collageen I beschermd en verhoogd wordt.

Alle producten zijn waterresistant, behalve de Melan 130+ pigment control. Die krijgt het label van ‘waterresistentie’ nog niet, aangezien de studies hierover nog bezig zijn.

Test mesoestetic® op dieren?

Mesoestetic doet geen testen op dieren. 

In Europa is het sowieso verboden om gefinaliseerde producten te testen op dieren (wetgeving van 2004). Vandaar dat er niet echt voor een logo gekozen wordt die dit aangeeft, omdat dit in Europa niet nodig is en dit een standaardnorm.

Percentages of samenstelling van de producten:

Alle producten hebben een ingrediëntenlijst of inci-lijst. In de webshop kan je deze lijst per product raadplegen. 

De volledige ingrediënten lijst van alle producten is dus gekend. 

Percentages per ingrediënt kunnen niet per product meegedeeld worden (fabrikagegeheim). 

Wel kennen we bij specifieke producten waarbij het percentage belangrijk is voor de toepassing zoals bijvoorbeeld Energy C complex, AOX ferulic, x.prof, het specifieke percentage aan vitamine C, zoals hier van de onstabiele vitamine C, respectievelijk 10 %, 15 % en 20 %. 

Hiervoor zijn er altijd in-vivo en in-vitro studies die dergelijke percentages van het specifieke ingrediënt hebben getest en dit met fantastische resultaten. 

Wat is de specifieke werking van Cosmelan?

De specifieke werking van Cosmelan:

Cosmelan is de nummer 1 leider in depigmenterende behandelingen. Het heeft een regulerende werking op de melanocyten en een exfoliërende werking zodat de huid sneller vernieuwt en bestaand pigment sneller verwijderd kan worden. 

Cosmelan zorgt ervoor dat de productie van melanine vermindert, en dus dat de intensiteit van de donkere vlekken zal afnemen. Cosmelan zorgt voor het stoppen van de melanosomen naar de keratinocyten en op die manier voorkomt het dat de melanine naar het huidoppervlak migreert. Bovendien heeft Cosmelan 2 effecten: enerzijds vertraagt het de functie van de tirosinase omdat het koper chelaatvormers bevat; anderzijds vermindert het de tirosinase over stimulatie in de melanosoom door de oxidatieve stress te beperken waardoor de melanine synthese afneemt. Bovendien zullen de zuren in de formule een exfoliërende werking hebben, waardoor de huid ook sterk vernieuwt. 

Dit dubbel effect van regulatie en correctie maakt van COSMELAN een unieke en volledige depigmenterende en anti-aging behandeling. 
TOP
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer