Professional login
Enter the next level of beauty

De kracht van schoonheid

“Mirakels bestaan niet, goed bewaarde schoonheidsgeheimen wel”, zegt Ingrid Vander Zijpen, de oprichter van Aesthetic Solutions. Sinds 2010 schrijft het schoonheidsbedrijf uit Asse aan een opvallend groeiverhaal.

Als de bestaande spelers geen meerwaarde bieden, dan creëer je die zelf. Dat deed Ingrid Vander Zijpen, die het ondernemerschap van thuis uit heeft meegekregen en altijd al geïntrigeerd was door schoonheid. Ze begon een zoektocht naar de beste technologieën. Het werd snel duidelijk: er bestond nog geen concept waarin een expert van a tot z betrokken is bij de beautyreis van mensen die hun innerlijke schoonheid nog meer willen laten stralen. Aesthetic Solutions was geboren. “Ware schoonheid komt van binnenuit”, vertelt Vander Zijpen. “Met onze wetenschappelijk onderbouwde apparatuur en producten verbinden wij onze klanten met hun innerlijke schoonheid. 
Mesoprotech®INGRID VANDER ZIJPEN “Ik heb de ondernemingsmicrobe doorgegeven aan mijn zoon.”
We ontwikkelden daarvoor een uniek medisch totaalpakket, dat tot eerlijke en pure resultaten leidt.” In de Spaanse Mesoestetic Pharma Group vond ze een partner met dezelfde holistische visie. Het familiebedrijf ontwikkelt en produceert medische oplossingen voor lichaam en gelaat. Intussen heeft Aesthetic Solutions een klantenbestand van meer dan 1.400 huidtherapeuten, esthetische artsen, dermatologen en de betere schoonheidsspecialisten. De eerste jaren waren uitdagend. Een winnend concept uit de grond stampen vergt tijd. Bovendien moest Vander Zijpen in die periode het verlies van haar partner verwerken. 

Door vol te houden en te blijven geloven in haar winnende concept, ging het in stijgende lijn. De expertise groeide, net als de logistieke omkadering met de aankoop van een eerste hangar om producten op te slaan. Vandaag huist Aesthetic Solutions in een nieuw, hypermodern pand in Relegem. Alles zit onder één dak: een stijlvolle en professionele opleidingsruimte en showroom, kantoren en logistiek met uitbreidingsmogelijkheden. Het is inspirerend voor klanten en een aangename werkplek voor haar team. Met 32 collega’s zijn ze, en er zijn nog enkele vacatures. 

Generatiewissel 

 2018 is een belangrijke mijlpaal in het groeiverhaal. Toen vertrouwde Mesoestetic Pharma Group als beloning voor de inzet en de resultaten ook de Nederlandse markt toe aan Aesthetic Solutions. Op die manier kwam er een vestiging in Almere bij. “We zagen daar veel potentieel en ondertussen doen we het daar even goed als in België”, aldus Vander Zijpen. “Daar stopt het niet, want er zijn nog volop kansen in eigen land en over de grens. De toekomst lacht ons toe en we blijven ons engageren.” Ze is heel blij dat haar zoon Thomas ondertussen actief is in de organisatie. “Ik heb de ondernemingsmicrobe doorgegeven. Wat kan een moeder nog meer wensen?” Ingrid Vander Zijpen blijft nog een tijd de drijvende kracht en het gezicht van Aesthetic Solutions. Voor de operationele zaken kan ze rekenen op getalenteerde mensen. Aesthetic Solutions is gedreven door innovatie om een maximaal resultaat en 100 procent klantentevredenheid te bereiken. Het doel: een verschil maken.
Bron: www.trends.be - Gazellen Vlaams-Brabant - 29 februari 2024
Heb je vragen of interesse in onze diensten of producten?
Boek vrijblijvend een afspraak met onze beauty experts!
En we helpen je graag verder!