Professional login
Enter the next level of beauty

Officiële mesoestetic® verdeler

Stap in de wereld van mesoestetic®, waar schoonheid en innovatie samenkomen om jouw huidverzorgingsdoelen te realiseren. Samen met onze geselecteerde partners staan we klaar om jouw huidverzorgingsreis te verbeteren en te versterken.

Aan het laden
  • Medisch
  • Esthetisch

Waarom kiezen voor mesoestetic®?

Mesoestetic® is de medische oplossing voor al uw huidproblemen, zowel voor jouw gelaat als voor jouw lichaam. Verbluffende voor- en na foto’s zijn het ultieme bewijs van onze resultaten. We zijn wereldwijd de Nr. 1 in depigmentatie, wij bieden ook resultaatgerichte oplossingen voor anti-aging, lifting, haaruitval, afslanking en cellulitis. Lees meer...

mesopeel®

De mesoestetic® chemische peeling is een effectieve behandeling die dode huidcellen verwijdert en celvernieuwing intensief stimuleert. Hierdoor wordt de opname van actieve ingrediënten aanzienlijk verbeterd, waardoor uw huid weer gezond en stralend wordt. Met deze chemische peeling kunt u verschillende huidproblemen aanpakken, waaronder pigmentatie, acne, fijne lijntjes, rimpels, een doffe huid en vergrote poriën. Voor elk huidprobleem een oplossing!

microneedling

Microneedling is een effectieve huidverbeterende behandeling die kan worden toegepast bij een breed scala aan huidproblemen. Deze behandeling wordt vaak gecombineerd met een mesopeeling om de resultaten nog extra te verbeteren. Denk hierbij aan problemen zoals verlies van collageen, acnelittekens, fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie, rosacea, …

cosmelan®

cosmelan® is een geavanceerde depigmentatiebehandeling die specifiek gericht is op het verminderen van verschillende vormen van huidpigmentatie, zoals melasma (zwangerschapsmasker), sproeten, donkere vlekken en verkleuringen in het gezicht, evenals schade veroorzaakt door blootstelling aan de zon. Deze behandeling bevordert de ontwikkeling van een nieuwe, gezonde huid terwijl het pigmentatieprobleem wordt aangepakt.
Het succes van de cosmelan®-behandeling wordt sterk beïnvloed door thuisverzorgingsproducten die in combinatie met de behandeling worden gebruikt. Het is essentieel om deze behandeling te laten uitvoeren door een ervaren huidexpert of schoonheidsspecialiste om de beste resultaten te bereiken.

dermamelan®

dermalan® is een hoogwaardige medische behandeling voor huidverbetering en depigmentatie. Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om hyperpigmentatie te verminderen, waaronder donkere vlekken en huidverkleuringen zoals melasma (zwangerschapsmasker) en schade door blootstelling aan de zon. Wat dermalan® uniek maakt, is dat het niet alleen depigmenteert, maar ook een anti-aging effect heeft. Tijdens deze behandeling wordt een nieuwe, gezonde huid gestimuleerd terwijl het pigmentatieprobleem wordt aangepakt. Het is van essentieel belang om dermalan® te combineren met speciale thuisverzorgingsproducten voor optimale resultaten.
Het is belangrijk om te weten dat dermalan® alleen mag worden uitgevoerd door gekwalificeerde professionals, zoals dermatologen, huidtherapeuten of esthetisch artsen. Ontdek hoe dermalan® uw huid kan transformeren en prachtige, egale resultaten kan bereiken.

mesofiller®

De mesofiller® is een cocktail op basis van hyaluronzuur, aminozuren, mineralen, vitaminen en oligo-elementen. Deze krachtige mix stimuleert de fibroblasten om nieuw collageen en elastine aan te maken. Collageen geeft de huid stevigheid en structuur, terwijl elastine zorgt voor elasticiteit. Deze cocktail kan met behulp van een mesogun worden geïnjecteerd. Deze behandeling kan worden uitgevoerd door een ervaren huidtherapeut, dermatoloog of esthetisch arts, zowel met als zonder mesogun.

carboxytherapie

Carboxytherapie is een effectieve behandeling voor de oogzone die gericht is op het verminderen van donkere kringen, het verhelderen en verstevigen van de huid, en het verminderen van vetophopingen. Bij deze behandeling wordt een injectie onder de huid toegediend, waardoor rode bloedcellen zuurstof in het weefsel vrijmaken. Hierdoor wordt het gebied gestimuleerd om zich sneller te vernieuwen en te verbeteren.

mesotherapie

Mesotherapie is een alternatieve medische behandeling waarbij speciale cocktails met behulp van kleine injectienaalden worden geïnjecteerd in de middelste lagen van de huid. Dit wordt gedaan om verschillende huidproblemen aan te pakken en om hyaluronzuur toe te dienen, wat resulteert in een goed gehydrateerde en frisse huid.

dermamelan® intimate

dermamelan® intimate is een speciale depigmenterende behandeling die exclusief is ontworpen voor gebruik in de intieme zone, zoals de schaamstreek en de oksels. Deze unieke methode is ontwikkeld om pigmentvlekken in slechts één sessie te corrigeren en tegelijkertijd de kwaliteit en het uiterlijk van de intieme zone te verbeteren.

huidanalyse – EVE M/V

Een efficiënt behandeladvies begint met een grondige huidanalyse. De EVE M/V is een geavanceerd huidanalysetoestel dat in staat is om 10 belangrijke huidaandoeningen en 17 onderliggende problemen te detecteren. Dit gebeurt door het nemen van foto's van een gereinigd gelaat, waardoor een gedetailleerde analyse mogelijk is. Op basis van deze analyse worden de specifieke huidproblemen geïdentificeerd, waardoor het ook mogelijk is om een persoonlijk productadvies op maat op te stellen.

hydradermabrasie – AquaGlo

AquaGlo is een hydradermabrasie gezichtsbehandeling die gebruikmaakt van een niet-invasieve methode met water en een actief serum. Het combineert water onder druk met zuurstof om op milde wijze de bovenste huidlagen te exfoliëren, de huid diep te reinigen en dode huidcellen en onzuiverheden te verwijderen. Dit geavanceerde apparaat zorgt ervoor dat je huid een prachtige, stralende gloed krijgt!

radiofrequentie – Genesis

De Genesis is een geavanceerd apparaat met bewezen wetenschappelijke werking voor huidversteviging, afslanking en verjonging, en dit alles zonder het gebruik van naalden dankzij mesotherapie. Deze behandeling is geschikt voor zowel het lichaam als het gezicht. Het is de ideale keuze voor klanten die op zoek zijn naar een natuurlijke facelift op een ontspannende manier, met als resultaat een frisse en jeugdige uitstraling.

LED-therapie – Lumi8

Anti-aging, huidverstrakking, acne, pigmentvlekken, striemen, littekens, een doffe teint, couperose, en andere huidproblemen kunnen effectief worden behandeld met behulp van de Lumi8. Deze geavanceerde LED-therapie wordt vaak ingezet als onderdeel van een combinatiebehandeling, zoals mesopeeling en microneedling, om de resultaten van de behandeling nog verder te versterken. Hierdoor kunt u genieten van een nog effectievere aanpak van uw huidproblemen en een verbeterde algehele huidconditie.

cryolipolise – ice sculptor

Wil je hardnekkig vet kwijtraken zonder een chirurgische ingreep? Met de icesculptor heb je een exclusief apparaat tot je beschikking waarmee je snel en effectief van ongewenste vetophopingen af kunt komen.

spierversterking – MEsculptor

De MEsculptor biedt de mogelijkheid om spieropbouw te stimuleren zonder de noodzaak om naar de sportschool te gaan. Slechts één behandeling met dit geavanceerde apparaat komt overeen met twee of drie uur actieve lichaamsbeweging. Bovendien is dit toestel ook geschikt voor mensen met spier- of andere aandoeningen, waardoor het een veelzijdige en effectieve optie is voor spiertraining en versterking.

laserontharing – definitive plus

Definitive plus is een veilig apparaat dat de meest effectieve aanpak biedt voor ongewenste haargroei. Ongeacht waar op het lichaam, er is bijna altijd een geschikte oplossing voorhanden.

mesogun – mct injector

De mct injector, ook bekend als de mesogun, is een geavanceerd medisch behandelingsysteem dat zowel mesotherapie als carboxytherapie mogelijk maakt. De intradermale injecties leveren direct zichtbare verbeteringen bij huidveroudering, waardoor de huid een frissere uitstraling krijgt. Vergeet niet dat deze behandeling uitsluitend mag worden uitgevoerd door gekwalificeerde professionals, zoals dermatologen, huidtherapeuten of artsen