Professional login
Enter the next level of beauty

Als esthetisch arts of huidtherapeut ligt de focus op (cos)medische anti-aging behandelingen, afslanking, depigmentatie, haaruitval en esthetische injecties.

MESOTHERAPIE

mesohyal™ is het breedste assortiment medische hulpmiddelen voor intradermale toediening (Klasse III) met CE-markering voor het realiseren van esthetische, veilige en effectieve behandelingen. Exclusieve samenstellingen op basis van hyaluronzuur met een erkende therapeutische werkzaamheid voor de gepersonaliseerde behandeling van tal van gezichts- en lichaamsindicaties.

MESOFILLER®

mesofiller® is het assortiment verknoopte huidvullers van hyaluronzuur, ontwikkeld met behulp van een exclusieve technologie: densiMatrix®-technologie, die de hoogste kwaliteit, veiligheid en werkzaamheid in de klinische praktijk garandeert.


MEDISCHE PEELING

mesopeel® MD is een nieuwe generatie combinatiepeelings met zorgvuldig geselecteerde chemo-exfoliërende middelen om de belangrijkste huidaandoeningen te behandelen en zo een optimaal profiel van werkzaamheid en veiligheid in de kliniek te bereiken.

BLEMIDERM®

Een nieuwe generatie oplossingen voor de behandeling van acne-imperfecties die op integrale wijze de kwaliteit en het natuurlijke evenwicht van de huid herstellen.

DERMAMELAN®

De combinatie van de nieuwste medisch-wetenschappelijke ontwikkelingen samen met de meest geavanceerde technologie voor de ontwikkeling van een innovatieve formule ondersteund door twee patenten. Bij mesoestetic® zijn we experts in depigmentatie. Meer dan 30 jaar onderzoek op dit gebied en de ervaring van duizenden patiënten over de hele wereld, maken ons tot een referentie.


DERMAMELAN® INTIMATE

De dermamelan® intimate-methode heeft een uitstekende reputatie als het gaat om depigmentatie rondom de intieme zones, zowel voor vrouwen als voor mannen.

LUMI8™ LED THERAPIE

De Lumi8™ led-therapie is een handsfree, CE medisch goedgekeurd en FDA approved led-toestel geschikt voor alle huidtypes.
Heb je vragen of interesse in onze diensten of producten?
Boek vrijblijvend een afspraak met onze beauty experts!
En we helpen je graag verder!