New hygienic range by
Mesoestetic® Pharma Group

HYDRACREAM FUSION

Reinigende, hydraterende, in evenwicht brengende, crème-olie voor het gezicht op basis van plantaardige vetten. Het geeft voeding en hydratie aan de huid en laat een aangenaam glad gevoel na. Voor droge en gevoelige huid. Deze luxueuze crème transformeert in een heerlijke olie wanneer dit geëmulgeerd wordt met water. Dit product zorgt voor een intensieve reiniging van het gezicht en laat een comfort gevoel achter.

BRIGHTENING FOAM

Crèmig, reinigend schuim. Vernieuwend, brengt in evenwicht in de huid en bestrijdt vervuiling. Dit product bevat glycolzuur en melkzuur wat zorgt voor een schone en verfijnde huidstructuur. De Brightening foam is geschikt voor een Normale en gemengde huid.

PURIFYING MOUSSE

Deze krachtige gezichtssreiniger brengt de huid terug in balans. Met zijn keratolytische en zuiverende actieve ingrediënten zorgt het voor het ontstoppen van de poriën en voorkomt het imperfecties. Deze heerlijke reinigingsmousse bevat Salicylzuur en melkzuur om de talgklieren intensief te normaliseren en de huidstructuur te verbeteren.

HYDRATONIC MIST

De hydratonic mist zorgt voor het neutraliseren van de ph waarde van de huid, daarnaast is deze luxueuze mist geschikt om als laatste stap aan ieder reinigingsritueel toe te voegen maar ook om de huid een verfrissende hydratatieboost te geven. Hiernaast optimaliseert de hydramist de balans van de huid microbiota.

MICELLAR BIPHASIC

Is een tweefasen make-up remover die heel goed verdragen wordt door ogen en lippenCombineert micellaire ingrediënten met een plantaardige olie die rijk is aan omega 6, om heel zacht onzuiverheden en make-up (zelfs waterproof) te verwijderen zonder een vette waas achter te laten op de huid.

ULTIMATE MICROPEEL

Een micro-exfoliërende behandeling voor thuis wat wil zeggen dit product een zachte en huidvernieuwende werking op het huidoppervlak heeft door de dode cellen te verwijderen, de textuur te verfijnen, imperfecties aan te pakken en de uitstraling van de huid onmiddellijk te verbeteren.

ANTI-STRESS MASKER

Intensief masker dat een rode en gevoelige huid verzacht en kalmeert. Dit masker is ontwikkeld op basis van saffraan, Rhodosorus marinus Aloe vera en kamille extracten. Deze Ingredienten zorgen voor een onmiddelijke kalmering van de huid wat resulteerd in minder roodheden en gevoeligheid van de huid.

PURE RENEWING MASK

Pure renewing mask is een Intensief zuiverend masker. Exfolieert en zuivert de Poriën om imperfecties te voorkomen en te minimaliseren. Het pure renewingmask is ontwikkeld op basis van amandelzuur, salicylzuur en Kaoline.

HYDRAVITAL MASK

Intensief hydraterend masker voor een droge en gedehydrateerde huid. Met een compleet vernieuwde formule. Dit heerlijke masker is samengesteld op basis van hyaluronzuur, arganolie en het speciale driekleurige viooltje welke zorgt voor intense hydratatie voeding en herstel.

X