Welkom bij Aesthetic Solutions®, the next level of beauty

Schoonheid op alle vlakken is wat ons fascineert. In producten, behandelingen én in samenwerkingen. Dit noemen wij bij Aesthetic Solutions® ‘esthetisch ondernemen’. Daarbij is alleen het beste goed genoeg. Aesthetic Solutions® is een snelgroeiend bedrijf dat sinds 2010 een medisch totaalconcept biedt aan esthetische artsen, dermatologen, huidtherapeuten en de betere schoonheidsinstituten die écht resultaat willen boeken.
Onderneemster Ingrid Vander Zijpen is de founder en drijvende kracht achter Aesthetic Solutions®.

Dankzij haar unieke visie op ‘succesvol esthetisch ondernemen’ is het succes van haar concept bewezen.

Ingrid: “Op al deze fronten wil ik de signatuur esthetisch ondernemen waarmaken en als bedrijf de benchmark van deze manier van werken belichamen. Daarnaast is het inspireren van nieuw esthetisch talent van vitaal belang. Eén onderdeel daarvan is het dupliceren en doorgeven van mijn kennis en de successen die ik heb geboekt, te delen met anderen.”
Wij zijn sinds 2010 de exclusieve distributeur binnen de Benelux van mesoestetic® Pharma Group’s producten en toestellen zoals M.Pen microneedling, Genesis radiofrequentie, MCT Injector met carboxytherapie voor dokters en huidtherapeuten alsook van Lumi8 LED therapie, AquaGlo Plus hydradermabrasie, Slimline cocoon, Icesculptor cryo, MEsculptor spierversterker en Definitive Plus laserontharing.
Met jaarlijks meer dan 200 beauty en medical range opleidingsdagen in België en Nederland leiden we de beautyprofessionals van de toekomst op.

Word een A\S Academy partner en stap in je succesvolle ‘JIJ’.

Schaaf je kennis en vaardigheden bij tot je alles in huis hebt om een huidexpert te worden.

HET WINNENDE TOTAALCONCEPT VAN AESTHETIC SOLUTIONS

mesoestetic® Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium gesitueerd in Barcelona en gespecialiseerd in farmaceutische en esthetische geneeskunde. Alle productie- en controleprocessen van mesoestetic® voldoen aan alle ISO-normen en beantwoorden dus aan alle kwaliteits-, veiligheids- en werkzaamheidsnormen van de farmaceutische industrie.
LEES MEER 

Combineer de hoogwaardige cosmedische producten van mesoestetic® met de meest kwalitatieve, medische en gepatenteerde apparatuur van Aesthetic Solutions. Krijg dankzij deze combinatie zichtbare topresultaten en dit zelfs na de eerste behandeling. 

 

HOE?

Door de combinatie van de top cabine behandelingen van mesoestetic te combineren met de aangepaste homecare producten van mesoestetic en/of ook nog eens daarbij de combinatie van de toestellen met mesoestetic krijgen we al een resutltaat na 1 sessie.  

Enkele eenvoudige voorbeelden; ; mesoéclat peel gecombineerd met Lumi 8 = onmiddellijk resultaat, cryo behandeling in combinatie met homecare producten = na 3 weken resultaat.

Ontdek dit en nog veel meer bij AESTHETIC SOLUTIONS want… Beauty miracles don’t exist but secrets do ;-)
 

 

 

Medisch

Ontdek ons brede gamma hoogwaardige medische apparatuur en behandelingen die enkel beschikbaar zijn voor artsen, medische specialisten en huidtherapeuten. 
 

Apparatuur

Maak kennis met ons unieke winnende concept; de beste producten gecombineerd met de beste toestellen: hierdoor zijn de resultaten al zelfs na de eerste behandeling zichtbaar!
 

Mesoestetic pharma group

Voor elke huidbehoefte biedt mesoestetic een oplossing. Zo is er voor esthetische artsen, dermatologen, huidtherapeuten en de betere schoonheidsspecialisten een breed gamma beschikbaar aangevuld met producten voor thuisgebruik. 
CONTACTEER ONS

word jij onze partner?

Jij hebt de visie, wij hebben de oplossing om die te bereiken. Vergroot je onderscheidend vermogen en til jouw kennis naar een nog hoger niveau dankzij het medisch totaalconcept van Aesthetic Solutions.

Neem contact met ons op en wij helpen jou naar 'The next level of beauty'!

CONTACTEER ONS
TOP
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer