Welkom bij Aesthetic Solutions®, the next level of beauty

Schoonheid op alle vlakken is wat ons fascineert. In producten, behandelingen én in samenwerkingen. Dit noemen wij bij Aesthetic Solutions® ‘esthetisch ondernemen’. Daarbij is alleen het beste goed genoeg. Aesthetic Solutions® is een snelgroeiend bedrijf dat sinds 2010 een medisch totaalconcept biedt aan esthetische artsen, dermatologen, huidtherapeuten en de betere schoonheidsinstituten die écht resultaat willen boeken.
Onderneemster Ingrid Vander Zijpen is de founder en drijvende kracht achter Aesthetic Solutions®.

Dankzij haar unieke visie op ‘succesvol esthetisch ondernemen’ is het succes van haar concept bewezen.

Ingrid: “Op al deze fronten wil ik de signatuur esthetisch ondernemen waarmaken en als bedrijf de benchmark van deze manier van werken belichamen. Daarnaast is het inspireren van nieuw esthetisch talent van vitaal belang. Eén onderdeel daarvan is het dupliceren en doorgeven van mijn kennis en de successen die ik heb geboekt, te delen met anderen.”
Wij zijn sinds 2010 de exclusieve distributeur binnen de Benelux van mesoestetic® Pharma Group’s producten en toestellen zoals M.Pen microneedling, Genesis radiofrequentie, MCT Injector met carboxytherapie voor dokters en huidtherapeuten alsook van Lumi8 LED therapie, AquaGlo Plus hydradermabrasie, Slimline cocoon, Icesculptor cryo, MEsculptor spierversterker, tattoolaser en Definitive Plus laserontharing.
Met jaarlijks meer dan 200 beauty en medical range opleidingsdagen in België en Nederland leiden we de beautyprofessionals van de toekomst op.

Word een A\S Academy partner en stap in je succesvolle ‘JIJ’.

Schaaf je kennis en vaardigheden bij tot je alles in huis hebt om een huidexpert te worden.

ons totaalconcept

 

Medisch

Ontdek ons brede gamma hoogwaardige medische apparatuur en behandelingen die enkel beschikbaar zijn voor artsen, medische specialisten en huidtherapeuten. 
 

Apparatuur

Maak kennis met ons unieke winnende concept; de beste producten gecombineerd met de beste toestellen: hierdoor zijn de resultaten al zelfs na de eerste behandeling zichtbaar!
 

Mesoestetic® pharma group

Voor elke huidbehoefte biedt mesoestetic een oplossing. Zo is er voor esthetische artsen, dermatologen, huidtherapeuten en de betere schoonheidsspecialisten een breed gamma beschikbaar aangevuld met producten voor thuisgebruik. 

word jij onze partner?

Jij hebt de visie, wij hebben de oplossing om die te bereiken. Vergroot je onderscheidend vermogen en til jouw kennis naar een nog hoger niveau dankzij het medisch totaalconcept van Aesthetic Solutions.

Neem contact met ons op en wij helpen jou naar 'The next level of beauty'!

CONTACTEER ONS
TOP
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer