Professional login
Enter the next level of beauty

Over Ons


Aesthetic Solutions® belooft echte, pure resultaten in hun unieke totaalconcept.


Hoe? Door niet alleen internationale gerenommeerde en wetenschappelijk bewezen beauty producten en geavanceerde apparatuur te distribueren, maar ook door esthetische artsen, dermatologen, huidtherapeuten en de betere schoonheidsinstituten te adviseren, faciliteren en begeleiden in het waarmaken van deze belofte.


Ingrid Vander Zijpen founder en drijvende kracht achter Aesthetic Solutions

Ingrid Vander Zijpen founder en drijvende kracht achter Aesthetic Solutions®

Dankzij haar unieke visie op ‘succesvol esthetisch ondernemen’ is het succes van haar concept bewezen.

“Betrokkenheid is voor mij daarin een onmisbare waarde. Vanuit verbinding en vertrouwen gaan we een duurzame relatie aan met de mensen met wie we werken. We lopen met liefde net wat harder voor onze partners, hun klanten en onze leveranciers. Dit geven zij op hun beurt ook weer door aan de mensen met wie zij werken. Zo kunnen we samen - en hier werken mijn team en ik met hart en ziel voor - echt verschil maken. Dit zorgt iedere dag weer voor mijn glimlach in de spiegel. En die beloof ik aan iedereen. Dat is voor mij esthetisch ondernemen.”
Over Ons

Aesthetic Solutions®: Sinds 2010 een uniek medisch totaalconcept in de Benelux.

Wij combineren een holistische kijk op schoonheid met wetenschappelijk bewezen producten en apparatuur. Dit doen we door esthetische artsen, dermatologen, huidtherapeuten en de betere schoonheidsinstituten te adviseren, faciliteren en begeleiden bij het waarmaken van deze belofte. Als distributeur van internationaal gerenommeerde en betrouwbare beautymerken, zoals mesoestetic®, bieden we een uitgebreid assortiment van geavanceerde apparatuur en wetenschappelijk bewezen producten. Hiermee kunnen we de beste behandelmogelijkheden leveren die voldoen aan onze beloften, waardoor we samen echt het verschil kunnen maken voor mensen die hun innerlijke schoonheid nog meer willen laten stralen.

Over Ons

Opleiding van beautyprofessional

Met jaarlijks meer dan 200 beauty- en medical range opleidingsdagen in België en Nederland, leiden we de beautyprofessionals van de toekomst op.

Word een A\S Academy partner en Ontdek Je Succesvolle 'JIJ'

Verbeter je kennis en vaardigheden totdat je alles in huis hebt om een huidexpert te worden.

Wordt jij onze partner?
Jij hebt de visie, wij hebben de oplossing om die te bereiken. Vergroot je onderscheidend vermogen en til jouw kennis naar een nog hoger niveau dankzij het medisch totaalconcept van Aesthetic Solutions. Neem contact met ons op en wij helpen jou naar 'The next level of beauty'!