Hydratation

Hydratation

MOISTURISING SOLUTIONS 

Gebrek aan hydratatie is een voorbijgaande toestand van de huid die van invloed kan zijn op alle huidtypes (droog, vettig en gecombineerd) en wordt gekenmerkt door onvoldoende aanwezigheid van water in de opperhuid. 

Water is een van de belangrijkste componenten van de huid. Het geeft het turgor, elasticiteit en helpt de integriteit van de barrièrefunctie en dus de beschermende functie te behouden. In optimale omstandigheden bevindt zich tussen de 10% -20% water in de meest oppervlakkige laag van de huid, het stratum corneum, maar wanneer de natuurlijke mechanismen die verantwoordelijk zijn voor het op peil houden van de hydratatie van de huid worden veranderd door factoren zoals leeftijd, stress, hormonale veranderingen, omgevingsfactoren, enz. zorgt dit ervoor dat de huid doffer wordt, een ongelijkmatige textuur heeft, strak staat en meer uitgesproken rimpels verschijnen en zelfs schilfers en huidgevoeligheid optreden. 

mesoestetic® heeft een reeks oplossingen ontwikkeld die verder gaan dan hydratatie, de moisturising solutions.
 

Home Products

HYDRAVITAL MASK

HYDRA-VITAL LIGHT

HA DENSIMATRIX

HYDRA-VITAL FACTOR K

Aesthetic treatments

HYDRAVITAL MASK PROFESSIONAL

HYDRA-VITAL FACTOR K PROFESSIONAL

FACIAL MASSAGE CREAM

TOP
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer