Anti-aging

Anti-aging

ANTIAGING SOLUTIONS

Huidveroudering is een geleidelijk proces dat blijkt uit een reeks aandoeningen in het uiterlijk en de textuur van de huid.

Bij mesoestetic® ontwikkelen we anti-aging oplossingen om de zichtbare tekenen van veroudering te corrigeren en vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. Onze anti-verouderingsformules bevatten innovatieve actieve ingrediënten die synergetisch werken tegen de belangrijkste tekenen van veroudering in elk van de gradaties van veroudering.

Er zijn 4 gradaties van huidveroudering die geleidelijk verschijnen in de vorm van een verlies van helderheid, rimpels, slapheid en een gebrek aan huiddichtheid. Deze manifestaties van veroudering moeten verschillend en onafhankelijk worden behandeld. Met dit in gedachten hebben we specifieke anti-verouderingsbehandelingen ontworpen die een preventieve en corrigerende reactie op elke manifestatie bieden.


 

Home Products

AOX FERULIC

MESOECLAT CREAM

ANTI-AGING AMPOULES

AGE ELEMENT BRIGHTENING SOLUTIONS

AGE ELEMENT FIRMING SOLUTIONS

AGE ELEMENT ANTIWRINKLE SOLUTIONS

Aesthetic treatments

AGE ELEMENT PROFESSIONAL

MESOECLAT

GLOBAL EYECON

TOP
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer