Professional login
Enter the next level of beauty

Hygiene

Hygiene

CLEANSING SOLUTIONS

Gebrek aan hydratatie is een voorbijgaande toestand van de huid die van invloed kan zijn op alle huidtypes (droog, vettig en gecombineerd) en wordt gekenmerkt door onvoldoende aanwezigheid van water in de opperhuid.

Water is een van de belangrijkste componenten van de huid. Het geeft het turgor, elasticiteit en helpt de integriteit van de barrièrefunctie en dus de beschermende functie te behouden. In optimale omstandigheden bevindt zich tussen de 10% -20% water in de meest oppervlakkige laag van de huid, het stratum corneum, maar wanneer de natuurlijke mechanismen die verantwoordelijk zijn voor het op peil houden van de hydratatie van de huid worden veranderd door factoren zoals leeftijd, stress, hormonale veranderingen, omgevingsfactoren, enz. zorgt dit ervoor dat de huid doffer wordt, een ongelijkmatige textuur heeft, strak staat en meer uitgesproken rimpels verschijnen en zelfs schilfers en huidgevoeligheid optreden.

mesoestetic® heeft een reeks oplossingen ontwikkeld die verder gaan dan hydratatie, de moisturising solutions.

Bekijk hier de producten

Hydratation

Hydratation

MOISTURISING SOLUTIONS

Gebrek aan hydratatie is een voorbijgaande toestand van de huid die van invloed kan zijn op alle huidtypes (droog, vettig en gecombineerd) en wordt gekenmerkt door onvoldoende aanwezigheid van water in de opperhuid. 

Water is een van de belangrijkste componenten van de huid. Het geeft het turgor, elasticiteit en helpt de integriteit van de barrièrefunctie en dus de beschermende functie te behouden. In optimale omstandigheden bevindt zich tussen de 10% -20% water in de meest oppervlakkige laag van de huid, het stratum corneum, maar wanneer de natuurlijke mechanismen die verantwoordelijk zijn voor het op peil houden van de hydratatie van de huid worden veranderd door factoren zoals leeftijd, stress, hormonale veranderingen, omgevingsfactoren, enz. zorgt dit ervoor dat de huid doffer wordt, een ongelijkmatige textuur heeft, strak staat en meer uitgesproken rimpels verschijnen en zelfs schilfers en huidgevoeligheid optreden. 

mesoestetic® heeft een reeks oplossingen ontwikkeld die verder gaan dan hydratatie, de moisturising solutions.

Bekijk hier de producten

Anti-aging

Anti-aging

ANTIAGING SOLUTIONS

Huidveroudering is een geleidelijk proces dat blijkt uit een reeks aandoeningen in het uiterlijk en de textuur van de huid.

Bij mesoestetic® ontwikkelen we anti-aging oplossingen om de zichtbare tekenen van veroudering te corrigeren en vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. Onze anti-verouderingsformules bevatten innovatieve actieve ingrediënten die synergetisch werken tegen de belangrijkste tekenen van veroudering in elk van de gradaties van veroudering.

Er zijn 4 gradaties van huidveroudering die geleidelijk verschijnen in de vorm van een verlies van helderheid, rimpels, slapheid en een gebrek aan huiddichtheid. Deze manifestaties van veroudering moeten verschillend en onafhankelijk worden behandeld. Met dit in gedachten hebben we specifieke anti-verouderingsbehandelingen ontworpen die een preventieve en corrigerende reactie op elke manifestatie bieden.

Bekijk hier de producten

Anti-acne

Anti-acne

ANTI-BLEMISH SOLUTIONS

Vette acne-gevoelige huiden vertonen overproductie van olie, verwijde poriën, verdikt oppervlak, ongelijkmatige textuur en een hogere gevoeligheid voor het verschijnen van onvolkomenheden. Hun eigenschappen vereisen specifieke cosmetische producten die de hoeveelheid olie en glans helpen reguleren, verstopte poriën en bacteriële proliferatie voorkomen en de huidtextuur en -vernieuwing verbeteren.

mesoestetic® heeft een volledig assortiment oplossingen voor de behandeling van een vette, acne-gevoelige huid.
Producten ontwikkeld in samenwerking met gespecialiseerde dermatologen en geformuleerd met olieregulerende, exfoliërende, keratolytische en antimicrobiële actieve ingrediënten van de laatste generatie.

Bekijk hier de producten

Sensitive skin

Sensitive skin

SENSITIVE SKIN SOLUTIONS

Nieuwe oplossingen met een hoge tolerantie voor de behandeling van de meest kwetsbare en gevoelige huid. Ze stimuleren de huidafweersystemen, de barrièrefunctie en de microbiota.

Gevoeligheid van de huid is een van de belangrijkste zorgen in de huidverzorging. Tussen 60-70% van de vrouwen en 50-60% van de mannen in de wereld beweren een gevoelige huid te hebben.
Tintelingen, jeuk, steken, een branderig gevoel en tijdelijke of permanente roodheid zijn enkele tekenen en symptomen van een gevoelige huid die reageert op blootstelling aan externe en interne stimuli (UV-straling, vervuiling, temperatuurveranderingen, hormonale veranderingen, enz.).

Bekijk hier de producten

Peeling

Peeling

PEELING SOLUTIONS

Onze huid wordt elke 28 dagen op natuurlijke wijze vernieuwd en geregenereerd. Dit vernieuwingsproces wordt langzamer en onregelmatiger met de leeftijd. Als gevolg hiervan hopen zich dode cellen op het huidoppervlak op, waardoor huidaandoeningen ontstaan zoals: verwijde poriën, rimpels, doffe toon, acne, puistjes, enz.

mesoestetic® biedt oplossingen die de huidvernieuwing versnellen dankzij de aanwezigheid in hun formule van exfoliërende ingrediënten in specifieke concentraties, die het mogelijk maken om de huid te vernieuwen om onvolkomenheden te verminderen, de textuur te verfijnen en de helderheid en uitstraling te verbeteren.

Bekijk hier de producten

Body

Body

BODYCARE SOLUTIONS

mesoestetic® oplossingen die zijn afgestemd op elk silhouet en elke indicatie, ondersteund door wetenschappelijk bewezen resultaten.
Door meerdere wijzigingen van het silhouet te bestuderen en de triggers te begrijpen die de ontwikkeling ervan beïnvloeden, hebben we bij mesoestetic® een nieuwe generatie lichaamsoplossingen ontwikkeld met formules die zijn afgestemd op elke behoefte en elke indicatie.

Een synergetische combinatie van specifieke formules, texturen en applicatiesystemen om de belangrijkste silhouetveranderingen op een geïndividualiseerde manier te behandelen.

Bekijk hier de producten

Hair

Hair

HAIR CARE SOLUTIONS

Haaruitval is een veelvoorkomend probleem bij mannen en vrouwen, gekenmerkt door een verhoogde haarzwakte die leidt tot verlies van volume en kwaliteit van het haar.

tricology is de anti-haaruitvalbehandeling met herstellende en revitaliserende werking die inwerkt op het haar en de hoofdhuid om verlies te stoppen, de groei te versterken en om de kwaliteit en hoeveelheid te verbeteren en er weer een gezonde, heldere uitstraling aan te geven.

Bekijk hier de producten

Depigmentation

Depigmentation

PIGMENT CONTROL SOLUTIONS

Huidvlekken zijn een veelvoorkomend probleem, veroorzaakt door meerdere factoren, en hun kenmerken en behandeling variëren afhankelijk van het type vlek, de leeftijd en het type huid. Bij mesoestetic® zijn we specialisten in huiddepigmentatie. Door meer dan 30 jaar constant op zoek te zijn naar innovatie op dit gebied, hebben we geconsolideerde, erkende depigmentatieoplossingen kunnen aanbieden die ons leiderschap ondersteunen.

Ontdek mesoestetic® depigmentatieoplossingen en behandelingen, oplossingen die helpen de vlek onder controle te houden en het verschijnen van nieuwe vlekken te voorkomen.

Bekijk hier de producten

Sun protection

Sun protection

PHOTOPROTECTION SOLUTIONS

Het innovatieve assortiment dat volledige zonbescherming biedt tegen de verschillende soorten zichtbare en onzichtbare straling die de huid bereiken.

Specifieke texturen en actieve ingrediënten geschikt voor elk huidtype.

Bekijk hier de producten