AquaGlo

De AquaGlo plus: de snelle, sublieme mooimaker voor een mooie, intens gehydrateerd, gelijkmatige en egale huid met een prachtige GLOW. 

AquaGlo plus™

De AquaGlo plus: de snelle, sublieme mooimaker voor een mooie, intens gehydrateerd, gelijkmatige en egale huid met een prachtige GLOW. 

Hét alternatief voor Hydradermabrasie

Wat houdt een AquaGlo plus™
gezichtsbehandeling in?

De AquaGlo plus betekent voor het instituut een totaal nieuwe stap naar een sterke, krachtige huidverjonging. Deze vernieuwende, natuurlijke huidverjongingstechniek is niet-invasief, pijnloos én geeft onmiddellijk uitstekende resultaten. Dit sublieme, compacte behandelingssysteem combineert krachtige vacuümtechnologie en instelbare pulsatie voor hoogwaardige infusieresultaten. De instelbare vacuümmassage zorgt voor een diepe reiniging, exfolieert, hydrateert, geeft zuurstof en stimuleert de microcirculatie in één enkele behandeling. Deze behandeling is ook prima voor de aanpak van mee-eters, acne en onzuivere huid. 

Er zijn geen bijwerkingen, geen downtime of ongemakken en de cliënt kan onmiddellijk weer aan het werk. Het effect op hyperpigmentatie, verstopte poriën en een ongelijkmatige huidskleur wordt na een behandeling van slechts 15 tot 45 minuten onmiddellijk zichtbaar. 

De behandeling bestaat uit twee of 3 stappen: eerst wordt een relaxerend en vloeistofvrij vacuüm gecreëerd waarmee een micromassage wordt uitgevoerd met acupressuur technieken om vloeistoffen te mobiliseren, de huidconditie te herstellen, de teint te verbeteren en op te frissen. Bij stap 2 wordt een intensief reinigende solution ingezet om de T-zone en extra onzuivere plekken op de huid nog dieper te reinigen. Bij stap 3 wordt door het behandelingssysteem een zachte, niet-abrasieve infusie van krachtige vloeibare oplossingen voor voeding, verjonging en hydratatie van de huid aangevoerd. De AquaGlo plus™ geeft een uitstekende werking voor snel zichtbare resultaten die bovendien heel betaalbaar zijn.

Nieuw is de Cryo Chill kop van het behandelsysteem die een verkoelende werking heeft op een huid, die perfect kalmerend is na een chemische peeling, een verstrakkend effect heeft op de mature huid, een stralende huid geeft, poriën reinigt en sluit bij een vette of acne huid, de microcirculatie versterkt en ervoor zorgt dat de actieve ingrediënten beter worden opgenomen.

Uniek & exclusief totaalconcept

  • Het nieuwe tijdperk in krachtige huidverjonging
  • Zorgt na de eerste behandeling al direct voor een GLOW
  • In kuurvorm zal de hyperpigmentatie van de cliënt sterk verminderen
  • Stimuleert de celdeling op een natuurlijke manier. Geen downtime, onmiddellijke terugkeer naar normale activiteiten en geen ongemak.
  • Zorgt voor een diepe reiniging, exfoliatie, hydratatie, zuurstof toevoer en microcirculatie, alles in één sessie.
  • Verbetert onmiddellijk hyperpigmentatie, verstopte poriën en een ongelijkmatige teint 
  • Natuurlijke hydratatie, volledig vloeibare infusie, niet invasief en niet irriterend.

Combineer deze behandeling met onderstaande thuisproducten voor het beste resultaat:

Combineer deze behandeling met onderstaande cabine producten voor het beste resultaat:

‘Een onzuivere huid kan op elke leeftijd voorkomen, zelfs in de menopauze. Daarom is de AquaGlo plus™ ideaal voor mijn instituut want ik heb klanten van elke leeftijd die allemaal even blij zijn met dit efficiënte apparaat!’

Zo gebruikt u de AquaGlo plus™

De 2-stappen AquaGlo plusis uitgerust met een zuigpomp van hoogstaande kwaliteit, een lichtgewicht handstuk en een unieke bolvormige applicator punt met drie micro gaatjes. Door de gecontroleerde vacuüm druk wordt de huid eerst zacht opgezogen in de kamer van het handstuk voor micro massage, mobilisatie en acupressuur stimulatie. In een tweede fase worden de T-zone en andere onzuivere zones intensief gereinigd om vervolgens de huid goed te kunnen voorzien van voedingstoffen en hydratatie.

In een derde fase wordt de huid gevoed met krachtige, verjongende ingrediënten om de verstopte poriën schoon te maken, dode huidcellen en overtollige keratine, talg, mee-eters of andere onzuiverheden grondig te verwijderen. De snelheid van toediening van de vloeistoffen is instelbaar en de verschillende aqua-cosmetische oplossingen kunnen door afwerkingsprotocollen apart geselecteerd worden voor de behandeling van alle huidtypes. De AquaGlo plus™ is licht (weegt slechts 13 kg), stil (niet storend voor behandelingen in andere cabines…)  en is uitgerust met het CryoChill-handstuk die in de vierde fase verkoelend en kalmerend werkt door het blauwe LED licht dat in dit handstuk is ingebouwd en bacteriëndodend werkt.

Uitstekend dus bij een acne huid. Het handstuk heeft ook een extra goede werking op de gevoelige huid, de huid na chemische peelings zal onmiddellijk gekalmeerd worden, poriën sluiten direct waardoor de resultaten van de behandeling nog langer en beter zichtbaar blijven (bij vette of acne huidtypes…), de microcirculatie verhoogt en zorgt voor een verhoogde opname van de producten.

Unieke resultaten:

X