AQUAGLO FACIAL MACHINE


De AquaGlo plus™ is een echte ‘mooimaker’ en een totaal nieuwe stap naar een sterke, krachtige huidverjonging.

Deze vernieuwende, natuurlijke huidverjongingstechniek is niet-invasief, pijnloos én geeft onmiddellijk uitstekende resultaten.

Het antwoord voor klanten die een intens gehydrateerde, egale huid wensen met een prachtige glow.
AESTHETIC SOLUTIONS®

HET ALTERNATIEF VOOR HYDRADERMABRASIE

Over de Aqua Glo Facial Machine

De AquaGlo Facial Machine, ofwel AquaGlo plus™ is een compact behandelingssysteem dat krachtige vacuümtechnologie en instelbare pulsatie combineert voor hoogwaardige infusieresultaten. De instelbare vacuümmassage zorgt voor een diepe reiniging, exfolieert, hydrateert, geeft zuurstof en stimuleert de microcirculatie in één enkele behandeling. Een behandeling met deze Aqua Glo Facial Machine is dan ook uitermate geschikt voor de aanpak van mee-eters, acne en onzuivere huid. 
Het effect op hyperpigmentatie, verstopte poriën en/of een ongelijkmatige huidskleur wordt na een behandeling van slechts 15 tot 45 minuten al onmiddellijk zichtbaar. Bovendien zijn er geen bijwerkingen, downtime of ongemakken en kan de cliënt na de behandeling direct weer aan het werk.

Neem contact met ons op!

De AquaGlo behandeling

Een Aqua Glo Facial Machine behandeling bestaat uit twee of drie stappen: eerst wordt een relaxerend en vloeistofvrij vacuüm gecreëerd waarmee een micromassage met acupressuur technieken wordt uitgevoerd. Dit om de vloeistoffen te mobiliseren, de huidconditie te herstellen, de teint te verbeteren en op te frissen. Bij stap 2 zorgt de Aqua Glo Facial Machine voor een intensief reinigende oplossing ingezet om de T-zone en extra onzuivere plekken op de huid nog dieper te reinigen. Tijdens de derde stap wordt door het Aqua Glo Facial behandelingssysteem een zachte, niet-abrasieve infusie van krachtige vloeibare oplossingen aangevoerd voor voeding, verjonging en hydratatie van de huid. De AquaGlo plus™ geeft een uitstekende werking voor snel zichtbare resultaten die bovendien heel betaalbaar zijn.

AQUAGLO - 1SS

AQUAGLO - 1SS

AQUAGLO - 1SS

EEN UNIEK & EXCLUSIEF TOTAALCONCEPT

  • Het nieuwe tijdperk in krachtige huidverjonging
  • Zorgt na de eerste behandeling al direct voor een jonge, frisse en ‘glowing’ look
  • In kuurvorm zal de hyperpigmentatie van de cliënt sterk verminderen
  • Stimuleert de celdeling op een natuurlijke manier. Geen downtime, onmiddellijke terugkeer naar normale activiteiten en geen ongemak
  • Zorgt voor een diepe reiniging, exfoliatie, hydratatie, zuurstoftoevoer en microcirculatie, alles in één sessie
  • Verbetert onmiddellijk hyperpigmentatie, verstopte poriën en een ongelijkmatige teint
  • Natuurlijke hydratatie, volledig vloeibare infusie, niet-invasief en niet irriterend

AQUAGLO PLUS

een verfrissende behandeling
in 3 fasen


In de eerste fase wordt samen met de S1 Solution een relaxerend en vloeistofvrij vacuüm gecreëerd waarmee een micromassage met acupressuur technieken wordt uitgevoerd.
Dit om de vloeistoffen te mobiliseren, de huidconditie te herstellen, de teint te verbeteren en op te frissen...

MEER INFO AANVRAGEN

ZO GEBRUIK JE DE AQUAGLO PLUS™


De 2-stappen AquaGlo plus™ is uitgerust met een zuigpomp van hoogstaande kwaliteit, een lichtgewicht handstuk en een unieke bolvormige applicatorpunt met drie micro gaatjes. Door de gecontroleerde vacuümdruk wordt de huid eerst zacht opgezogen in de kamer van het handstuk voor micro massage, mobilisatie en acupressuur stimulatie. In de tweede fase worden de T-zone en andere onzuivere zones intensief gereinigd om vervolgens de huid goed te kunnen voorzien van voedingstoffen en hydratatie. In een derde fase wordt de huid gevoed met krachtige, verjongende ingrediënten om de verstopte poriën schoon te maken en dode huidcellen, overtollige keratine, talg, mee-eters of andere onzuiverheden grondig te verwijderen. 
De snelheid van toediening van de vloeistoffen is instelbaar en de verschillende aqua-cosmetische oplossingen kunnen door afwerkingsprotocollen apart geselecteerd worden voor de behandeling van alle huidtypen. De AquaGlo plus™ is licht (weegt slechts 13 kg), stil (niet storend voor behandelingen in andere cabines) en is uitgerust met het Cryo Chill-handstuk die in een vierde fase verkoelend en kalmerend werkt door het blauwe led-licht dat is ingebouwd. Dit werkt niet alleen bacteriëndodend, maar versterkt ook de microcirculatie zodat de actieve ingrediënten beter worden opgenomen. De AquaGlo plus™ kan dus ook uitstekend ingezet worden bij een acnehuid. Het handstuk heeft ook een extra goede werking op de gevoelige huid; na bijvoorbeeld een chemische peeling zal de huid onmiddellijk gekalmeerd worden. De AquaGlo plus™ kan ook prima gecombineerd worden met de Genesis of de Lumi 8 LED.

TOP
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer