ONTHARINGSAPPARAAT
DE MEEST EFFECTIEVE AANPAK VOOR ONGEWENSTE HAARGROEI

Definitive Plus is een veilig apparaat en biedt de meest effectieve aanpak voor ongewenst haargroei. Voor vrijwel iedere vorm van ongewenste (over)beharing is er een oplossing. 

  • Effectieve ontharing
  • 95% haarvermindering
  • Professioneel en pijnloos
  • Ultralicht handstuk
  • Reductie behandeltijd
Klassieke en vaak pijnlijke ontharingsmethoden als epileren, waxen of harsen zijn verleden tijd dankzij de Definitive Plus.

Omdat steeds meer klanten zoeken naar definitieve oplossingen voor overmatig haargroei is de Definitive Plus als ontharingsapparaat onmisbaar in jouw instituut.

Dit ontharingsapparaat doet namelijk precies wat het belooft: veilig en doeltreffend ontharen!

Innovatief ontharingsapparaat

Permanent ontharen neemt al jaren een vlucht, voor zowel vrouwen als mannen. Definitive Plus is een veilig ontharingsapparaat en biedt de meest effectieve aanpak voor ongewenst haargroei.

Al na een paar behandelingen is er zichtbaar resultaat en behoren terugkerende sessies als waxen of harsen tot het verleden.

Definitive Plus is een subliem laser ontharingssysteem met drie verschillende golflengtes: Alexandrite 755nm, Diode 808nm en Yag 1064.
Hiermee kan elk foto- of haartype in elke periode van het jaar veilig, snel en doelmatig behandeld worden, zelfs de getinte huid. 

Voor ieder als oplossing

Voor vrijwel iedere vorm van ongewenste (over)beharing is er een oplossing. Het maakt dan niet uit of de klant donkere, lichte of dunne haren heeft.

Het laserlicht van het ontharingsapparaat dringt door tot de in huid liggende haarfollikel en beschadigt deze. Hierdoor groeit het haar niet terug of vertraagt het de toekomstige haargroei met een permanent ontharingsresultaat.

Dankzij het brede scala aan golflengtes is er met de Definitive Plus ontharingsappartuur voor elk deel van het lichaam een efficiënte en blijvende oplossing: wenkbrauwen, bovenlip, wangen, hoofdhuid, oksels, armen, benen, baard, schaamstreek en rug.

 

KENMERKEN

EEN UNIEK & EXCLUSIEF TOTAALCONCEPT

  • 95% haarvermindering van meer dan 80% op de behandelde zone
  • Al na 1 of 2 sessies een vermindering van de haargroei met 30 tot 50%
  • Professioneel en pijnloos dankzij de Cooler Handle
  • Ultralicht handstuk, dus aangenaam en licht in gebruik dankzij het voetpedaal
  • Een reductie van de behandelingstijd tot wel 45%

WETENSCHAPPELIJKE STUDIE

 

Klinisch bewezen resultaat

Meer dan 95% van de gevallen melden haarreductie van meer dan 80% na 6 tot 8 behandelingen.
Het haar wordt fijner, lichter, minder en groeit langzamer.
Na 1 of 2 sessies wordt in alle gevallen een haarreductie van meer dan 30% tot 50% gemeld.
De gemiddelde energiedichtheid die in de meeste klinische gevallen wordt toegepast is slechts 10 j/cm² tot 20 j/cm² en voldoende lage energie voorkomt de potentiële risico’s. 

STUDIE AANVRAGEN

WERKWIJZE

ZO GEBRUIK JE DE DEFINITIVE PLUS

De Definitive Plus is een laser ontharingstoestel van de laatste generatie en combineert de absorptie en het penetratie niveau van drie verschillende golflengtes. Deze drie golflengtes worden bediend vanuit een enkel handstuk: snel, veilig en kostenbesparend. Verder is het toestel uitgerust met de Cooler Handle waarmee de temperatuur aangepast kan worden tot onder nul waardoor de pijn vermindert en het effect versterkt wordt. Het complete toestel geeft twee modi (een intelligente modus en een expert modus) naar keuze waardoor het werken met dit apparaat heel eenvoudig wordt. Beginnende experts hoeven alleen het huidtype, de haarkleur en de haartextuur te kiezen en het toestel geeft automatisch de juiste parameter weer. Het ultralichte handstuk van slechts 375 gram zorgt er bovendien voor dat je als expert ook na langdurig gebruik niet moe wordt of zelfs kan overschakelen op het voetpedaal voor grotere zones. Bovendien heeft de Definitive Plus een lange levensduur die maar liefst 4 maal langer is dan andere ontharingslasers op de markt. 

TOP
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer