CRYOLIPOLYSE APPARAAT
HÉT ALTERNATIEF VOOR LIPOSUCTIE

Hardnekkig vet verliezen zonder chirurgische ingreep: met de Ice Sculptor heb je een exclusief apparaat in handen, waarmee je je klanten snel en effectief van ongewenste vetophopingen ontdoet. 

 • Niet-invasief
 • Efficiënte aanpak plaatselijke vetophopingen
 • Zichtbaar resultaat
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Dubbele rentabiliteit
 • Grote klanttevredenheid
Hardnekkig vet verliezen zonder chirurgische ingreep, wie wil dat nu niet?

Met de Ice Sculptor heb je een exclusief apparaat in handen, waarmee je je klanten snel en effectief van ongewenste vetophopingen ontdoet.

Een pijnloze niet-invasieve behandeling voor optimaal resultaat! Uiteraard kunt u deze Cryolipolyse Apparaat kopen bij Aesthetic Solutions.

Cryolipolyse voor vetverlies

Ondanks het sporten en gezonde voeding lukt het niet altijd om vet te verliezen op die specifieke gebieden.
Dit cryolipolyse apparaat biedt dé oplossing: het is een pijnloze, niet-chirurgische behandeling met snel een prachtig resultaat. Met name de benen, buik, billen, armen, love handles, knieën en kin zijn probleemzones van het lichaam waar het vet zich ophoopt.

Lichaamszones die de Ice Sculptor probleemloos doeltreffend aanpakt met verbluffende resultaten al na de eerste behandeling! Een prachtig en veilig alternatief voor een ingrijpende ingreep zoals liposuctie.

Door de 360° gecontroleerde koeling van dit cryolipolyse apparaat worden de vetcellen afgekoeld tot ze kristalliseren. De afgebroken vetcellen worden opgelost door het normale metabolisme en verlaten het lichaam op natuurlijke wijze. Ter bevordering van dit proces wordt de cliënt aangeraden veel water te drinken in combinatie met de Grascontrol voedingssupplementen en eventueel gebruik te maken van sauna of het Cocoon behandelingssysteem om door middel van transpiratie te detoxen en zo de afvalstoffen nog sneller af te voeren. 
 

Cryolipolyse Apparaat Kopen

Wanneer je de Cryolipolyse Apparaat wilt kopen, dan zijn er verschillende producten die voor een optimaal resultaat zeker het overwegen waard zijn. Voor nog betere resultaten kun je de Bodyshock-lijn voor thuisgebruik en voedingssupplementen van Mesoestetic® (night reducer, slim up reducer en reducerpills) adviseren. Hiermee wordt het drainageproces versneld en toxines sneller afgevoerd.

In combinatie met de Grascontrol ampullen wordt de verwerkingstijd om de vetcellen af te voeren versneld en kunnen al drie weken na de behandeling foto’s genomen worden van de resultaten. Met andere cryo apparatuur is dit resultaat pas na twee maanden te realiseren.

 

KENMERKEN

EEN UNIEK & EXCLUSIEF TOTAALCONCEPT

 • Buitengewoon efficiënte aanpak van plaatselijke vetophopingen
 • Niet-invasief en pijnloos dankzij de IR die de huid eerst opwarmt en daarna afkoelt
 • Al na één behandeling zichtbaar resultaat en na 3 weken opmerkelijke resultaten dankzij het winnende concept van Aesthetic Solutions®
 • Vrijwel alle vetophopingen in het lichaam kunnen behandeld worden (van dubbele kin tot de rug)
 • Snel en gemakkelijk in gebruik doordat alle handstukken op de 2 handles bevestigd kunnen worden met een uniek clipsysteem
 • Gepatenteerde 360° technologie in de 6 handstukken
 • Handsfree dus dubbele rentabiliteit
 • Grote klantentevredenheid

WETENSCHAPPELIJKE STUDIE

Wetenschappelijke studie ICE SCULPTOR

Clinical Trial Plan

In order to verify the effectiveness of the Cryolipolysis machine, the company conducted total 20 cases clinical trial test in two hospitals: Zhengzhou Central Hospital, and the Fifth Affiliated Hospital of Zhengzhou University.

Objective The clinical trials test is used to verify the effectiveness of the Cryolipolysis machine manufactured by the company, ...

WETENSCHAPPELIJKE STUDIE AANVRAGEN

WERKWIJZE

ZO GEBRUIK JE DE ICE SCULPTOR


De Ice Sculptor is een uniek en exclusief totaalconcept van Aesthetic Solutions® voor de behandeling van plaatselijke vetophopingen. Dankzij de doeltreffendheid van het apparaat voor zowel vrouwen als mannen is deze onmisbaar in de salon. Het is een compact en gemakkelijk te bedienen behandelsysteem dat in elke praktijk past. Dit toestel kan verschillende lichaamsdelen met vetophopingen snel en doeltreffend behandelen dankzij zes verschillende handige opzetstukken waaronder de flat (2 voor benen), de wings (2 voor buik), één voor een extra grote zone en een speciaal klein handstuk voor onderkin en knieën die snel en gemakkelijk te verwisselen zijn. Na één enkele behandeling is al zichtbaar resultaat merkbaar, maar om de adipocyten definitief te verwijderen worden twee tot drie behandelingen aangeraden. 

Het resultaat? Ice Sculptor garandeert niet alleen de afname van de vetophopingen (33% van het vet op de behandelde zone wordt verwijderd!), maar ook dankzij de producten voor de versteviging van de behandelde zone, vermindering van cellulitis en een opmerkelijk verbeterde bloedcirculatie. Dit concept van Aesthetic Solutions® is een echt winnend concept mede dankzij de aanvulling met de wetenschappelijk ontwikkelde producten van de Bodyshock-lijn voor thuisgebruik en de voedingssupplementen van Mesoestetic®. Met de Ice Sculptor kunnen ook verschillende zones tegelijkertijd worden behandeld voor een nog betere rentabiliteit.
 

TOP
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer