GENESIS MESOESTETIC
Mesoestetic genesis machine - De oplossing voor huidverbetering

Zichtbare huidverbetering voor zowel gelaat als lichaam. Het Genesis behandelingssysteem is dé unieke oplossing die 4 verschillende technologieën combineert voor een farmacologisch effect. 

 • Doeltreffend en pijnloos
 • Stimuleert drainagepunten
 • Effectief tegen huidveroudering
 • Naaldloze mesotherapie
 • Verbeterde bloedsomloop
 • Farmacologisch effect
Eén apparaat voor zichtbare huidverbetering voor zowel gelaat als lichaam? En dat zonder pijn of het gebruik van naalden? Dat is de Mesoestetic Genesis machine!

Het Genesis Mesoestetic behandelingssysteem is dé unieke oplossing die 4 verschillende technologieën combineert voor een farmacologisch effect.

Samen met de vier speciale booster producten bereik je met de Genesis Mesoestetic      de      perfectie zonder injectie!
Dit alles samengebracht in een compact, onderhoudsvriendelijk apparaat. Een must voor elke salon.

Smart Drivity technologie

Voor wie op zoek is naar een doeltreffend behandelsysteem om zowel de huidconditie van het gelaat als het silhouet van het lichaam sterk te verbeteren, hoeft niet langer te zoeken. 

Opvallend aan de Genesis Mesoestetic is de ‘Smart Drivity technologie’; een combinatie van vier verschillende technologieën met een farmacologisch effect.

Capacitieve en Resistieve Radiofrequentie (RF) hebben als belangrijkste werking het veilig verhogen van de temperatuur van het weefsel onder het huidoppervlak met als resultaat verhoogde microcirculatie en stimulatie van afvoer van afvalstoffen.

De rode leds van de Genesis Mesoestetic zorgen voor een hoge intensiteit waardoor de werking van de fibroblasten sterk gestimuleerd wordt en het collagenase afgeremd wordt.

Gecombineerd met de mesotherapie zonder naalden wordt de opname van de actieve ingrediënten flink verhoogd. Hiervoor werden nog eens vier speciale booster producten ontwikkeld (G1, G2, G3 en G4).

Met de ampoules kun je zelf cocktails samenstellen voor specifieke behandelingen als depigmentatie of haaruitval.

Genesis Mesoestetic: wetenschappelijk bewezen

Genesis Mesoestetic heeft een bewezen wetenschappelijke werking voor versteviging, afslanking en verjonging van de huid, dankzij naaldloze mesotherapie. Ideaal voor klanten die een natuurlijke facelift willen voor een frisse en jeugdige uitstraling.

Naast zichtbare huidverbetering biedt Genesis Mesoesteticook oplossingen om esthetische problemen efficiënt aan te pakken, zoals couperose, littekens, actinische keratose, pre- en post chirurgische ingrepen of bestrijding van cellulitis. Verder zorgt Genesis Mesoestetic voor een verbeterde bloedsomloop, betere drainage en heeft een diep lipolytisch effect. Dit systeem kan dus ingezet worden voor zowel gezicht als lichaam met verbluffende resultaten!

Het aangename warme gevoel wat de cliënt tijdens de Genesis Mesoestetic behandeling ervaart wordt versterkt door de massage die de beauty expert met de andere hand geeft. Hierdoor wordt niet alleen de temperatuur beter geregeld, maar werkt de resultaatgerichte behandeling nog eens extra ontspannend.
 

KENMERKEN

EEN UNIEK & EXCLUSIEF TOTAALCONCEPT

 • Doeltreffend, pijnloos, non-invasief, onmiddellijk en langdurig resultaat terwijl de cliënt heerlijk geniet en ontspant
 • Stimuleert de drainagepunten, verbetert de bloedsomloop, diep lipolytisch effect, intense hydratatie, anti-aging, cel regenererend
 • Doeltreffende behandeling van huidveroudering, striae, littekens (ook na acne), actinische huidbeschadiging, verslapping, rimpels, haaruitval, depigmentatie
 • Smart Drivity technologie in combinatie met Capacitive Radiofrequency en Resistive Radiofrequency, capacitieve led en mesotherapie zonder naalden met vier boosterproducten
 • Ideaal als postoperatieve (na bijvoorbeeld liposuctie, facelift of een oogcorrectie), preventieve (bij operaties), remodellerende of postpartum behandeling

 

WETENSCHAPPELIJKE STUDIE

Wetenschappelijke studie GENESIS

quantitative results


The GENESIS non-surgical face lift treatment improves
skin firmness by up to 10% after 6 treatment sessions

The GENESIS anti-ageing treatment improves
skin elasticity by up to 8% after 6 treatment sessions
 

WETENSCHAPPELIJKE STUDIE AANVRAGEN

WERKWIJZE


De combinatie van Capacitive en Resistive Radiofrequency met mesotherapie zonder naalden en rode led zorgen voor een enorme verhoging van de opnamecapaciteit van natuurlijke ingrediënten zoals bouwstoffen en antioxidanten. Hiervoor werden vier speciale boosterproducten ontwikkeld; exclusieve complexen met een zeer hoge concentratie aan actieve ingrediënten en een laagmoleculair gewicht zijn dankzij hun lichte textuur gemakkelijk in te sluisen. Genesis stelt je in staat oneindig veel cocktails samen te stellen voor de behandeling van specifieke doeleinden zoals anti-aging, depigmentatie, haaruitval, afslanking et cetera. 
Opvallend aan de Genesis is het PTC Complex, een fotothermo geleidend complex op basis van Anacystis Nidulans (marine algen) en Phytococyanine (een pigment proteïne). Dankzij dit complex zijn actieve ingrediënten in staat om 12x DNA-herstellend te werken. PTC Complex is een heel voedende crème die ook na de behandeling op de huid mag blijven. 

Voor het gezicht wordt een kuur met Genesis van zes sessies aangeraden (na de eerste behandeling al zichtbaar en voelbaar resultaat), voor het lichaam een serie van 10 sessies (2x per week). Het Genesis behandelingssysteem is eenvoudig te bedienen dankzij de handige touchscreen en de 44 voorgeprogrammeerde behandelopties. Met het ‘free program’ wordt een verdere individualisering van de behandeling mogelijk, waarbij je kunt denken aan brandwonden en littekens. Dankzij zijn compacte formaat en medische look past het Genesis behandelingssysteem in elk instituut.

 

G1 BALANCER

De G1 BALANCER is een enkelvoudige dosis met hoog geconcentreerde kleine moleculaire actieve ingrediënten die collageen (47%) en elastine (21%) verhogend werkt voor intense hydratatie, anti-aging graad 1 & 2, anti-aging oogcontour, pre-chirurgisch (voor facelift of mesotherapie) en cel regenererend (47% meer collageen en 21% meer elastine).

G2 REGENERANCE

G2 REGENERANCE is een booster die het herstelmechanisme van de huid versnelt, het viseert de GFs, waardoor regeneratie en vernieuwing gestimuleerd worden voor anti-aging graad 3 & 4, wondheling, ideaal na chemische peeling, post chirurgisch ingrepen of striemen.

G3 SMOOTHER

G3 SMOOTHER (in 2017 een prijs gewonnen van beste product) bevat niosoom-actieve ingrediënten die de absorptie verhogen en de ingrediënten in de diepste huidlagen vrijgeven waar nodig. Dit worden bio vectoren genoemd, de laatste generatie in de nano techniek.

G4 PUSH UP & LIFT

G4 PUSH UP & LIFT (Slimlift Complex) specifiek voor lichaam en dubbele kin. Verbetert de collageen en elastine synthese, bevordert de lipolyse en de drainage om de contouren en het volume te reduceren en de textuur van de huid te verbeteren met als resultaat een verbetering van 60% op de vetcellen. Ideaal bij cellulitis, voor versteviging, push-up, drainering en kan ook een dubbele kin behandelen.

TOP
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer