Professional login
Enter the next level of beauty

mesoestetic® vernieuwt zijn gerenommeerde mesopeel®-lijn met multi-zuur medische en esthetische peelings

In zijn vaste toewijding aan onderzoek en voortdurende innovatie, presenteert mesoestetic® mesopeel®: een nieuwe generatie gecombineerde peelings ontworpen om de belangrijkste huidproblemen aan te pakken.

In zijn vaste toewijding aan onderzoek en voortdurende innovatie, presenteert mesoestetic® mesopeel®: een nieuwe generatie gecombineerde peelings ontworpen om de belangrijkste huidproblemen aan te pakken: veroudering, pigmentatie, vette en acnegevoelige huid en gevoeligheid. De nieuwe peelings bieden meer effectiviteit, innovatie en wetenschappelijk bewijs. 

Peeling is een procedure die is ontwikkeld om versnelde en gecontroleerde huidvernieuwing te bevorderen door de toepassing van chemische exfolianten. De werking van de peeling op het huidweefsel bevordert de verwijdering van de buitenste huidlagen met als doel de productie van collageen, elastine en glycosaminoglycanen te stimuleren en de fysiologische en mechanische eigenschappen van de huid te verbeteren.

Voor artsen: mesopeel® MD, multi-zuur technologie ondersteund door bewijs

Voor de esthetische professional: mesopeel®, gecombineerde kracht voor elke huidbehoefte

mesopeel® MD is de lijn van peelings ontwikkeld voor toepassing door artsen. De formules combineren de effectiviteit van zorgvuldig geselecteerde en geconcentreerde chemische exfolianten, gericht op het bereiken van een optimaal profiel qua effectiviteit en veiligheid in de consultatie. 

De kracht van de nieuwe formules wordt versterkt door een exclusieve regenererende en herstellende werking met als doel de huid snel en intensief te herstellen. Deze regenererende, herstellende en herstructurerende werking wordt bereikt dankzij een gemeenschappelijk transversaal complex: MD complex, dat arginine, shikiminezuur en cafeïnezuur bevat. 

mesopeel® MD peelings onderscheiden zich door hun maximale veiligheid en gecertificeerde kwaliteit: Klasse I Medisch Hulpmiddel. 

Mesoprotech®
VEROUDERING
 • mesopeel® MD retiflash: doffe huid, fotoveroudering, tekenen van vermoeidheid. •
 • mesopeel® MD oxyage: huidoneffenheden (ongelijke toon en textuur, vergrote poriën).
 • mesopeel® MD periocular: gepigmenteerde en vasculaire donkere kringen, expressielijnen, verslapping en verlies van dichtheid.
 • mesopeel® MD phenTCA: graad III-IV veroudering (gevorderde fotoveroudering, diepe rimpels en verlies van huiddichtheid en post-acne littekens).
Mesoprotech®
PIGMENTATIE
 • mesopeel® MD melanostop tranex: lentigines, epheliden, doffe of ongelijke huidskleur en huidfotoveroudering.
 • mesopeel® MD melanostop touch: zonne- of seniele lentigo en andere melanine hyperpigmentaties.
Mesoprotech®
VETTE EN ACNEGEVOELIGE HUID
 • mesopeel® MD blemiskin: acnegevoelige en seborrheïsche huid.
Mesoprotech®
GEVOELIGHEID
 • mesopeel® MD azelan rx: gevoelige huid, diffuse roodheid, couperose en rosacea.

Voor de esthetische professional: mesopeel®, gecombineerde kracht voor elke huidbehoefte

Voor de esthetische professional: mesopeel®, gecombineerde kracht voor elke huidbehoefte

mesopeel® brengt peelings ontworpen voor esthetische professionals. De nieuwe mesopeel® formules bevatten senopeptide®, een exclusief en eigen peptide met een krachtige regenererende en senolytische werking die de huid helpt herstellen van de gecontroleerde agressie van chemoexfoliërende middelen. Het biedt ook een anti-verouderingswerking door de cellulaire stofwisseling te optimaliseren door selectief het elimineren van senescente cellen.

Mesoprotech®
VEROUDERING
 • mesopeel® jessner pro: tekenen van milde veroudering (oppervlakkige rimpels, vergrote poriën, doffe huid, onregelmatige huidskleur).
 • mesopeel® eyecon: donkere kringen onder de ogen, expressielijnen, oppervlakkige rimpels en verslapping.
Mesoprotech®
PIGMENTATIE
 • mesopeel® melanostop tranex: oppervlakkige en epidermale hyperpigmentatie, milde zonnevlekken, epheliden, doffe of ongelijke huidskleur en fotoveroudering.
Mesoprotech®
VETTE EN ACNEGEVOELIGE HUID
 • mesopeel® blemiskin: mesopeel® blemiskin: vette en acnegevoelige huid.
Heb je vragen of interesse in onze diensten of producten?
Boek vrijblijvend een afspraak met onze beauty experts!
En we helpen je graag verder!