DERMAMELAN
Dé oplossing om de huid sterk te verbeteren

Hyperpigmentatie is een globaal groeiend huidprobleem, waar steeds meer aandacht voor is en waarbij de vraag naar effectieve behandeling blijft stijgen. Als pionier in de behandeling van hyperpigmentatie problematiek sinds 1984, biedt mesoestic wereldwijd de beste depigmenterende methode met een intensief corrigerende en controlerende werking op de melanocyten door alle factoren die een rol spelen bij hyperpigmentatie, zowel intra- als intercellulair, effectief te reduceren. 
dermamelan is een depigmentatiemethode die een intensieve corrigerende werking heeft op hyperpigmentaties van de huid terwijl het tegelijkertijd de overproductie van melanine reguleert en zo op lange termijn het opnieuw verschijnen van nieuwe vlekken onder controle houdt. 
Het innovatieve karakter van dermamelan wordt ondersteund door twee mesoestetic patenten.
[SYN]pigmentarget is een unieke combinatie van drie geselecteerde actieve ingrediënten, geformuleerd in optimale concentraties. Melaphenone is een eigen moleculair ontwerp. Zijn moleculaire structuur en 3D-conformatie zorgen voor een hoge specificiteit en veiligheid bij de remming van de activiteit van het tyrosinase-enzym.

Deze vernieuwde technologieën zijn tot stand gekomen door de ervaring van mesoestetic te combineren met het meest recente wetenschappelijke onderzoek waarbij innovatieve technologie werd gebruikt in de vorm van omvangrijke gegevens, artificiële intelligentie en computerontwerp.
 
Naast de gepatenteerde formules biedt dermamelan een uiterst effectief resultaat bij het behandelen van hyperpigmentatie, doordat het transepidermale vehiculatiesystemen bevat waarbij gewerkt wordt met nanovesikels en iontoforese voor ultieme penetratie en opname van de actieve werkstoffen.

De dermamelan behandelmethode is een medische behandeling die enkel kan worden uitgevoerd door artsen of huidtherapeuten en bestaat uit een behandeling in de kliniek alsook een thuistraject met de dermamelan treatment
 

KENMERKEN

  •  
  • Correctief en regulerend op hyperpigmentatie
  • Werkzaamheid op korte, middellange en lange termijn
  • Voldoet aan strenge kwaliteitsnormen en onderworpen aan diverse vivo studies 
  • Hoge professionele reputatie 
  • Zichtbare resultaten vanaf de eerste behandelingsweek en een langdurig effect 
  •  

Wetenschappelijke studie

results in vitro:

The combination of the active ingredients of dermamelan® has shown a high efficacy in vitro, regulating both intracellular (inhibition of MITF, tyrosinase and other melanogenesis enzymes and transfer of melanin to the keratinocyte) and intercellular processes (acting in different signalling pathways in which several cell types are involved). The result of the formula is a total reduction of melanin synthesis of 89%.

WETENSCHAPPELIJKE STUDIE AANVRAGEN

Werkwijze

TOP
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer