ACNELAN


In samenwerking met een prestigieuze groep dermatologen heeft mesoestetic een innovatief complex ontwikkeld dat synergetisch werkt tegen alle factoren die acne en de gevolgen daarvan veroorzaken, zoals hyperkeratose, een verhoogde talgproductie en inflammatie. Ook worden post inflammatoire hyperpigmentatie en acnelittekens verminderd. 
AESTHETIC SOLUTIONS®

Voor wie is Acnelan te gebruiken?

Acnelan is enkel te gebruiken door artsen en huidtherapeuten en biedt in slechts enkele sessies maximale effectiviteit, veiligheid en kwaliteit waarbij de behandeling in de kliniek wordt gecombineerd met het thuisprotocol van de anti blemish solutions.

 

Bekijk hier het gamma in de webshop

Het Acnelan Pack

Het Acnelan Pack is geformuleerd met m.acnecomplexTM; een innovatief complex gemaakt van actieve ingrediënten met complementaire en synergetische werking. De actieve werkstoffen in het complex bestaan uit salicylzuur, amandelzuur, shikimezuur en sodium lepargilaat en is terug te vinden in de verschillende producten uit de pack. De acnelan behandeling bestaat uit drie professionele behandelsessies in de kliniek met de volgende producten: het talgregulerende Multifactor Mask met keratolytische en antimicrobiële werking, de Pore Sealing Shield; een gel die de Acnelan resultaten verlengt, ontstekingen, seborroe en bacteriële proliferatie vermindert en een rustgevend, beschermend schild vormt op de huid en tenslotte de Neutralizing Spray, die hydrateert, herstelt en een rustgevende en occlusieve werking heeft op de huid. Samen bieden de Acnelan producten hoogwaardig resultaat in combinatie met de reeks Homecare producten.

ACNELAN - 2W - 1SS

ACNELAN - 6W - 3SS

ACNELAN - 2W - 1SS

  • Controle van de talgproductie en ontstekingsreactie
  • Regulatie van hyperkeratose en opruiming van de talgfollikel
  • Beheersing van bacteriële proliferatie
  • Vermindering van littekens na acne
  • Remming van stimulatie van tyrosinase productie door inflammatie: vermindering van hyperpigmentatie

Wetenschappelijke studie ACNELAN

efficacy and safety

A multicentre safety and efficacy study performed in 30 volunteers with mild-moderate acne to whom the acnelan pack method was applied at the clinic together with the home products of the same line. The results evidenced a significant, evident reduction in the number of inflammatory, noninflammatory acne-prone lesions and post-acne hyperpigmentations, as well as...

WETENSCHAPPELIJKE STUDIE AANVRAGEN
TOP
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer