LUMI 8 LED

Het beste CE MED LED toestel op de markt! De Lumi 8 LED is een handsfree, CE medisch goedgekeurd LED toestel voor intens huid verbeterende behandelingen voor alle huidtypes.

LUMI 8 LED

Het beste CE MED LED toestel op de markt!

De Lumi 8 LED is een handsfree, CE medisch goedgekeurd LED toestel voor intens huid verbeterende behandelingen voor alle huidtypes.

Behandelt een brede waaier aan huidproblemen

Anti-aging, huidverstrakking, acne, pigmentvlekken, striemen, littekens, doffe teint, couperose en rosacea, vergrote poriën, wondheling: allemaal huidproblemen die doeltreffend behandeld kunnen worden met de Lumi 8 LED. Hoe werkt het precies? De techniek van Lumi8 heet “photo regulation”: LED-licht dringt in de huidcellen en wordt omgezet in celenergie. 

Deze vernieuwde celenergie zorgt voor de vorming van nieuw collageen, een verbeterde doorbloeding, de stimulatie van de fibroblasten, de verhoging van de stofwisseling, een detox effect en de onderdrukking van het MMP1 (een enzym dat het collageen afbreekt).

IPL en laserbehandelingen produceren warmte. Deze warmte kan inflammatie veroorzaken in de huidcellen en de behandeling pijnlijk maken. De LED-lichttechnologie van Lumi8 daarentegen levert enkel veilig en puur licht op de huid zonder warmte effect. Hierdoor worden behandelingen mogelijk op een aangename en veilige manier, zonder herstelperiode en neveneffecten, die huidversteviging, huidverjonging en wondheling ondersteunen en uitvoeren.

In detail:

  • 590 nm: voor behandelingen met geel licht voor huidverjonging en -versteviging
  • 630 nm: voor behandelingen met rood licht voor wondheling, huidherstel, pigmentatie, couperose & rosacea, acné en psoriasis.
  • 830 nm: voor de behandeling met NIR (bijna Infrarood licht, dit wordt enkel gebruikt in programma 1).
  • een combinatie van 590 & 630 nm: de ultieme behandelingen met rood en geel licht voor huidverjonging, huidversteviging en lifting.

Het LUMI 8 toestel is bovendien uitgerust met de gepatenteerde Power Wave Cycle waardoor de huid constant gestimuleerd wordt door de lichtenergie via een unieke cyclus. Bij andere systemen zonder deze pulse cyclus gebeurt er niets meer na 15 minuten , maar Lumi8 overstijgt dit natuurlijke verschijnsel door middel van de gepatenteerde Power Wave Cycle, waardoor men veel vlugger resultaat kan verkrijgen.

De LUMI 8 mag gebruikt worden bij alle huidtypes en huidproblemen.

Uniek & exclusief totaalconcept

  • Intens LED-licht vermindert huidveroudering en werkt sterk regenererend en litteken helend 
  • Het LUMI 8 LED behandelsysteem beschikt over 8 ingestelde behandelingsprogramma’s voor aging, lifting, acné, littekens, couperose, lifting, depigmentatie en één hand free programma
  • Dankzij de werking van het LED licht worden de fibroblasten en de collageenvorming gestimuleerd, de celstofwisseling en de bloedcirculatie versnelt en verbetert
  • De aanpasbare intensiteit, tijd, golflengtes, pulsen, de ‘LED angel’ en de gepatenteerde Power Wave Cycle technologie maken van het LUMI 8 LED systeem het meest complete LED systeem op de markt
  • De aankoop van een LUMI 8 LED behandelsysteem van Aesthetic Solutions®  garandeert succesvolle behandelingen en tevreden klanten!

Combineer deze behandeling met onderstaande cabine producten voor het beste resultaat:

“Ik heb maar van één ding spijt: dat ik dit behandelsysteem niet eerder gekocht heb. Het LED licht van de LUMI 8 geeft fantastische resultaten zonder nadelige effecten en de klanten zijn super tevreden… Mijn toestel was na 4 maanden al helemaal terugverdiend! Dit is pas een investering waar ik en mijn klanten tevreden mee zijn.”

Zo gebruikt u de Lumi 8 led

Het winnende concept van A\S: combineer de behandelingen van de Lumi 8 LED-lichttherapie met de mesopeel of mesoéclat van Mesoestetic® laat u verrassen door de verbluffende resultaten na slechts één behandeling! Als aanvulling bij de professionele behandelingen en voor een optimaal resultaat heeft Mesoestetic® ook een hele lijn producten voor thuisverzorging, aangepast aan elk huidtype.

Unieke resultaten:

X