LUMI 8 LED


De Lumi 8 LED is een CE medisch goedgekeurd
led-toestel dat ingezet kan worden voor intens huidverbeterende behandelingen voor alle huidtypes.

Verschillende technologieën zijn samengebracht in dit ingenieuze apparaat, voor optimale resultaten.

En hoewel ‘de Lumi’ zeer geavanceerd is, is hij toch eenvoudig te bedienen.
AESTHETIC SOLUTIONS®

 
Hoeveel huidproblemen je ook bedenkt, de Lumi 8 LED behandelt ze allen doeltreffend. Van lifting, anti-aging, pigmentvlekken en couperose tot wondheling en acne.

Wat is het geheim? De techniek van de Lumi 8 kan omschreven worden als ‘photo regulation’: led-licht dringt zich in de huidcellen en wordt omgezet in celenergie.
Dit zorgt voor de vorming van nieuw collageen en elastine, een verbeterde doorbloeding, de stimulatie van de fibroblasten, verhoging van de stofwisseling, een detox effect én de onderdrukking van het MMP1 (een enzym dat het collageen afbreekt).


En daar bovenop: de Lumi 8 is uitgerust met de Power Wave Cycle; een gepatenteerde technologie die voor nog betere resultaten zorgt.

Waar andere systemen ophouden na 15 minuten, gaat de Lumi 8 onverminderd door wat resulteert in sneller en effectiever resultaat!

Neem contact met ons op!

In tegenstelling tot IPL- en laserbehandelingen, waarbij warmte geproduceerd wordt en de behandeling als pijnlijk ervaren kan worden, is dit bij de Lumi 8 niet het geval.

De led-lichttechnologie van dit toestel levert weliswaar puur licht op de huid, maar zonder het warmte-effect. Hierdoor kun je de behandelingen op een aangename en veilige manier geven, zonder herstelperiode en neveneffecten.

Ontdek wat de Lumi 8 LED voor jouw praktijkt kan beteken en maak het verschil!
 • 590 nm: voor behandelingen met geel licht voor huidverjonging en -versteviging
 • 630 nm: voor behandelingen met rood licht voor wondheling, huidherstel, pigmentatie, couperose en rosacea, acné en psoriasis
 • 830 nm: voor de behandeling met NIR (bijna infrarood licht, dit wordt enkel gebruikt in programma 1).
 • een combinatie van 590 en 630 nm: de ultieme behandelingen met rood én geel licht voor huidverjonging, huidversteviging en lifting

 

LUMI 8 - mesoéclat - 1SS

LUMI 8 - TCA 10 - 2SS

LUMI 8 - 1W - 3SS

EEN UNIEK & EXCLUSIEF TOTAALCONCEPT

 • Intens led-licht vermindert huidveroudering en werkt sterk regenererend en littekenhelend
 • Het LUMI 8 LED behandelsysteem beschikt over maar liefst 7 ingestelde behandelingsprogramma’s voor onder andere anti aging, versnellen van het genezingsproces (na plastische chirurgie, brandwonden of littekens), acne, couperose en rosacea, depigmentatie en één hand free programma
 • Dankzij de led-lichttechnologie worden fibroblasten en collageenvorming gestimuleerd als ook de celstofwisseling en de bloedcirculatie versnelt en verbetert
 • De aanpasbare intensiteit, tijd, golflengtes, pulsen, de ‘LED angel’ en de gepatenteerde Power Wave Cycle technologie maken van de LUMI 8 LED het meest complete led-systeem op de markt

Wetenschappelijke studie LUMI 8

Infrarood studie

Studies tonen aan dat IR ons beschermt tegen de straling van zon en verlaagt de erythema.

 • M.a.w de huid kan je voorbereiden met de lumi 8 en beschermen tegen de UVB schade.
 • Door de LUMI 8 in kuur aan te bieden, krijg je een SPF 15 like beschermingseffect, alsook vermindering van de postinflammatie hyperpigmentatie.
 • Studie IN VIVO: foto: de huid is 24 uur op voorhand voorbereid met de IR, daarna blootstelling aan zonschade (UVB). Besluit: erythema neemt af vanaf 630 nm.
WETENSCHAPPELIJKE STUDIE AANVRAGEN

ZO GEBRUIK JE DE LUMI 8 LED™


Het winnende concept van A\S: combineer de behandelingen van de Lumi 8 LED-lichttherapie met de mesopeel of mesoéclat van mesoestetic en laat je verrassen door de verbluffende resultaten al na slechts één behandeling! Als aanvulling bij de professionele behandelingen en voor een optimaal resultaat heeft mesoestetic ook een hele lijn producten voor thuisverzorging, aangepast aan elk huidtype. Kies ook voor de combinatie van geavanceerde apparatuur en professionele huidverzorging voor de beste resultaten!

Werken aan anti-aging én afslanking? Combineer dan de Lumi 8 met de Slimline Cocoon of IceSculptor cryo of Mesculpt. De Cocoon biedt de meest doeltreffende oplossingen voor een brede range aan schoonheids- en gezondheidsproblemen dankzij de helende, verzorgende, verwarmende en ontspannende werking. In combinatie met de Cryo kan zowel op gelaat als lichaam gewerkt worden voor een dubbele rentabiliteit. De instelbare vacuümmassage van AquaGlo plus zorgt voor een diepe reiniging, exfolieert, hydrateert, geeft zuurstof en stimuleert de microcirculatie. Gecombineerd met Lumi 8 zal de huid sneller regenereren en kalmeren.
 

Combineer LUMI 8 LED met onderstaande professionele producten voor het beste resultaat

TOP
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer