MCT INJECTOR
Veilig en doeltreffend

De MCT injector is een medisch behandelsysteem waarmee zowel mesotherapie als carboxytherapie toegepast kan worden.
 
Mesoestetic biedt middels een MCT Injector het meest uitgebreide behandelsysteem met 3 verschillende intradermale medische ampullen; XPROF, CPROF en het CE keurmerk voor specifieke behandelingen van gezicht en lichaam.

De intradermale injectables die de MCT Injector biedt, zorgen voor een onmiddellijk, zichtbaar verbeterend effect op huidveroudering en de huid krijgt weer een jonge, frisse en energieke uitstraling.

MCT Injector als alternatief van Botox

Wellicht is een mesotherapie behandeling één van de meest populaire en een prachtig alternatief voor botox. Met behulp van de MCT injector worden verschillende hoogwaardige werkzame stoffen in de huid gebracht, precies daar waar de behoefte het grootst is. De prikjes zijn nauwelijks voelbaar waardoor de behandeling zo goed als pijnloos wordt ervaren. De geïnjecteerde werkstoffen door de MCT Injector bevatten hoog geconcentreerde antioxidanten, vitamines en hyaluronzuur, met als resultaat een stralende huid.

Veilig als optimaal resultaat

Carboxytherapie is een non-operatieve behandeling en een uiterst veilige methode om de huid te verjongen, te verbeteren en om de bloedsomloop te stimuleren. Doordat kooldioxide met de MCT injector in het onderhuidse weefsel wordt geïnjecteerd, wordt extra zuurstof toegevoerd naar het betreffende gebied. Hierdoor kan de huid in een versneld tempo vernieuwen en wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. 

De MCT injector-behandeling mag uitsluitend door artsen en verpleegkundigen (die onder begeleiding van een arts werken) en gediplomeerde huidtherapeuten (uitsluitend in Nederland) toegepast worden.

KENMERKEN

  • Ergonomisch lichtgewicht ontwerp voor optimaal gebruikersgemak, zonder snoer (dus gemakkelijk in gebruik)
  • Onmiddellijke verbetering huidconditie met langdurig effect
  • Oplossing voor uiteenlopende huidproblemen voor zowel gelaat als lichaam
  • Behandelsysteem voor zowel mesotherapie als carboxytherapie
  • 13 medisch gecertificeerde mesohyals (cocktails) om te injecteren
  • Snelle, veilige en efficiënte werking met hoge tolerantie
  • Biocompatibel: actieve werkstoffen worden volledig en op natuurlijke wijze opgenomen door de huid
  • Ingrediënten zijn wateroplosbaar en hebben isotonische eigenschappen
  • Alle actieve stoffen kunnen onderling gecombineerd worden
  • Erkende, bewezen therapeutische doeltreffendheid

mesotherapy
“Little, rarely and in the right place”.
Dr. Michel Pistor

mesotherapy + carboxytherapy = mesocarboxytherapy

Mesotherapy is a medical treatment that involves the intradermal administration of active substances through multiple micro-injections for correcting aesthetic concerns (skin aging, wrinkles, stretch marks, cellulite, alopecia, among others) or as an additional treatment for painful conditions (rheumatic disease, sports medicine, etc.).

WETENSCHAPPELIJKE STUDIE AANVRAGEN

WERKWIJZE

De arts of huidtherapeut heeft de beschikking over een ruime keuze aan injecteerbare ingrediënten zoals Mesohyal™ HYALURONIC voor rehydratatie en huidverjonging, NCTC 109 voor een intensieve cel bio revitalisatie, VITAMIN C voor een antioxiderende en ophelderende werking, DMAE voor nieuwe elasticiteit en stevigheid, X-DNA voor intensieve celmembraan bescherming, ORGANIC SILICON voor regeneratie en restructurering van het huidweefsel, OLIGOELEMENTS voor de stimulering van de extracellulaire huidmatrix, BIOTIN voor de reactivering van de huidcel stofwisseling en de hoofdhuid, CARNITINE die de vetzuur stofwisseling activeert, ARTICHOKE voor een drainerend detox effect en als laatste de Mesohyal™ MELILOT die de microcirculatie aanwakkert. Belangrijk om te weten is dat alle producten in de Mesohyal™-collectie onderling gecombineerd kunnen worden voor de samenstelling van verschillende cocktails. Hiermee kunnen de meest optimale resultaten geboekt worden. 

Met de MCT injector biedt Mesohyal™ een oplossing op maat voor een groot aantal huidproblemen die 100% veilig en doeltreffend zijn. Deze methode vertraagt het verouderingsproces, stimuleert de toename van het huidvolume, verzacht rimpels en voedt daarnaast de huid. De geïnjecteerde stoffen zijn biotechnologisch, en zorgen voor de aanmaak van nieuwe elastinevezels en collageen. Naast al deze voordelen heeft mesoestetic 13 (!) verschillende medisch goedgekeurde ampullen met hoogwaardige werkstoffen ontwikkeld die ook geschikt zijn voor afslanking. Met de Mesohyal™ ampullen kan een op maat gemaakte behandeling ingezet worden door de behandelaar die zelfs geschikt is voor harde cellulitis, zachte cellulitis en huidversteviging.

 
TOP
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer