NEW Skinretin 0,3%


Met veel trots presenteren we skinretin® 0,3% in het mesoestetic portfolio. De anti-aging nachtcrème met de kracht van retinol is speciaal ontwikkeld om alle tekenen van huidveroudering maximaal tegen te gaan.

De combinatie van geavanceerde actieve bestanddelen met 0,3% pure retinol en 0,7% bakuchiol zorgt voor een uitzonderlijke anti-aging nachtverzorging die doelgericht elke vorm van huidveroudering tegengaat. De innovatieve formule gaat actief de strijd aan in het tegengaan van een onregelmatige teint en gebrek aan helderheid, dynamische rimpels en expressielijnen en verlies van elasticiteit van de huid.

De formule en textuur van deze crème voor thuisgebruik is geschikt voor alle huidtypen en het heeft een hoge huidtolerantie.


AESTHETIC SOLUTIONS®

De hoogwaardige anti-aging oplossing bestaat uit een combinatie van pure retinol (0,3%) met bakuchiol (0,7%). De effecten van retinol worden in hoge mate versterkt door bakuchiol, een ingrediënt van plantaardige oorsprong dat antioxiderende, ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen heeft. De gecombineerde formule vormt de gouden standaard in het effectief bestrijden van de tekenen van veroudering op alle huidtypen.

 

Als echte pionier verrast mesoestic de branche met haar technische hoogstandje, dat een absolute favoriet gaat worden onder gebruikers thuis! 

TOP
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer