Professional login
Enter the next level of beauty

Ontdek het vernieuwde mesoprotech® gamma

  • De nieuwe lijn bevat een nieuwe gepatenteerde technologie die wordt geactiveerd door zonnestraling, waardoor de beschermende werking wordt verhoogd en celschade wordt hersteld.
  • De verpakkingen zijn duurzamer, gemaakt van gerecycleerde kunststof (50-95% PCR of monomateriaal) om recyclage te vergemakkelijken.
  • De nieuwe formules respecteren bovendien de mariene organismen.

mesoestetic®, continu strevend naar innovatie, presenteert de evolutie van mesoprotech®. Een nieuwe generatie zonbeschermers met versterkte formules voor een verbeterde fotoprotectie: het verhogen van de beschermende werking en het herstellen van celschade veroorzaakt door overmatige blootstelling aan de zon.

Het revolutionaire karakter en technologisch kunnen van mesoestetic® hebben geleid tot de ontwikkeling van een nieuwe gepatenteerde technologie: PHOTON. Een technologie die wordt geactiveerd door zonnestraling, die de beschermende werking verhoogt en celschade herstelt om de huid te beschermen tegen blootstelling aan de zon. 

Welke voordelen biedt PHOTON?

  1. Het herstelt en neutraliseert de schade die wordt veroorzaakt door zonnestraling. Langdurige blootstelling aan de zon kan schade veroorzaken aan het DNA van cellen, wat leidt tot genetische veranderingen die verantwoordelijk zijn voor actinische schade en fotoveroudering van de huid. Ons lichaam heeft een natuurlijk afweersysteem dat deze schade kan herstellen. Het herstellend vermogen hiervan is echter beperkt, waardoor het onvoldoende kan zijn om overmatige blootstelling aan de zon aan te kunnen. Het nieuwe mesoprotech® bevat fotolyase, een enzym dat wordt geactiveerd met zichtbaar licht en dat het beschadigde DNA onmiddellijk herstelt. Het bevat ook mycosporinen, die UV-straling absorberen en bijdragen aan de neutralisatie van vrije radicalen met een krachtige antioxidantwerking.
  2. Het heeft een antiverouderende werking en verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid.
  3. Een blijvende en langdurige werking tot uren na blootstelling aan de zon. 
Daarnaast heeft mesoestetic® de volgende kenmerken in het nieuwe assortiment geïntroduceerd om de impact op het milieu te minimaliseren:

  1. Duurzamere, gemakkelijk recycleerbare verpakkingen. De verpakkingen die worden gebruikt in het nieuwe mesoprotech® assortiment zijn gemaakt van gerecycleerde kunststoffen: 50-95% PCR (post-consumer recycled) of monomateriaal, zodat recyclage eenvoudiger wordt. 
  2. Formules die mariene organismen respecteren. De formules zijn getest om de correcte ontwikkeling van mariene organismen te garanderen[1], waardoor de impact op deze ecosystemen tot een minimum wordt beperkt. 
Deze mesoprotech® producten bieden een breedspectrum bescherming tegen UVA-, UVB-, IR- en HEV-straling door een combinatie van fysische, chemische en biologische filters. Het assortiment omvat zonnefilters met actieve ingrediënten en texturen die geschikt zijn voor alle huidtypes:


Mesoprotech®
mesoprotech® melan 130 pigment control voor de huid met pigmentvlekken
Zeer hoge zonnebescherming SPF 50+ (UVB 131 en UVA 67), gekleurd voor de huid met hyperpigmentaties. Gemaakt met azeloglycine, een antipigmentwerkstof die de melaninesynthese helpt reguleren om de preventieve werking tegen pigmentvlekken te versterken. IJzeroxide biedt bescherming tegen zichtbaar licht, dat betrokken is bij het ontstaan van pigmentvlekken.
Mesoprotech®
mesoprotech® sun stick 100 voor gevoelige zones
Herstellende stick met zeer hoge zonbescherming SPF 50+ (UVB 122, UVA 90) voor gevoelige zones, zoals rond de ogen, lippen en littekens. Het bevordert regeneratie en genezing dankzij rozenbottelzaadolie. Het is gemakkelijk aan te brengen en laat geen vettig laagje achter.
Mesoprotech®
mesoprotech® water veil voor de gemengde tot vette huid
SPF 50+ ultralichte gelcrème voor de gemengde, vette huid die hydrateert en de tekenen van veroudering helpt te verminderen dankzij de formule met hyaluronzuur. Niet comedogeen.
Mesoprotech®
mesoprotech® hydra cream voor de droge en vochtarme huid
SPF 50+ crème voor de droge en vochtarme huid. Crèmige textuur die comfort en hydratatie biedt voor meer elasticiteit en zachtheid van de huid. De formule bevat ceramiden, essentiële lipiden die de water-lipidenmantel weer in balans brengen, de huid beschermen en uitdroging en veroudering voorkomen.
Mesoprotech®
mesoestetic® mineral fluid voor de gevoelige en overgevoelige huid
SPF 50 Vloeibare emulsie voor de gevoelige en overgevoelige huid. Bevat een prebioticum dat de huidmicrobiota weer in balans brengt en tekenen van huidgevoeligheid vermindert. De vloeibare textuur bevat pigment om de witte resten van fysische filters te minimaliseren en de bescherming tegen zichtbaar licht te verbeteren.
Mesoprotech®
mesoprotech® antiaging facial sun mist voor alle huidtypes
Anti-aging SPF 50+ gezichtsmist voor alle huidtypes. De onzichtbare, frisse en ultralichte textuur wordt onmiddellijk opgenomen zonder uit te smeren. De formule bevat vitamine E voor een antioxiderende en beschermende werking. Ideaal om mee te nemen en de hele dag door aan te brengen, zelfs over make-up.
Mesoprotech®
mesoprotech® body sun spray
SPF 50+ zonnebrandcrème voor het lichaam die gemakkelijk uitsmeert. Lichte en onzichtbare textuur die elasticiteit biedt en uitdroging voorkomt. De formule bevat vitamine E voor een antioxiderende en beschermende werking.
Heb je vragen of interesse in onze diensten of producten?
Boek vrijblijvend een afspraak met onze beauty experts!
En we helpen je graag verder!