Ontdek het vernieuwde mesoprotech® gamma


  • De nieuwe lijn bevat een nieuwe gepatenteerde technologie die wordt geactiveerd door zonnestraling, waardoor de beschermende werking wordt verhoogd en celschade wordt hersteld.
  • De verpakkingen zijn duurzamer, gemaakt van gerecycleerde kunststof (50-95% PCR of monomateriaal) om recyclage te vergemakkelijken.
  • De nieuwe formules respecteren bovendien de mariene organismen.

AESTHETIC SOLUTIONS®
mesoestetic®, continu strevend naar innovatie, presenteert de evolutie van mesoprotech®. Een nieuwe generatie zonbeschermers met versterkte formules voor een verbeterde fotoprotectie: het verhogen van de beschermende werking en het herstellen van celschade veroorzaakt door overmatige blootstelling aan de zon.
 
Het revolutionaire karakter en technologisch kunnen van mesoestetic® hebben geleid tot de ontwikkeling van een nieuwe gepatenteerde technologie: PHOTON. Een technologie die wordt geactiveerd door zonnestraling, die de beschermende werking verhoogt en celschade herstelt om de huid te beschermen tegen blootstelling aan de zon.
 
Welke voordelen biedt PHOTON?

1.    Het herstelt en neutraliseert de schade die wordt veroorzaakt door zonnestraling. Langdurige blootstelling aan de zon kan schade veroorzaken aan het DNA van cellen, wat leidt tot genetische veranderingen die verantwoordelijk zijn voor actinische schade en fotoveroudering van de huid. Ons lichaam heeft een natuurlijk afweersysteem dat deze schade kan herstellen. Het herstellend vermogen hiervan is echter beperkt, waardoor het onvoldoende kan zijn om overmatige blootstelling aan de zon aan te kunnen. Het nieuwe mesoprotech® bevat fotolyase, een enzym dat wordt geactiveerd met zichtbaar licht en dat het beschadigde DNA onmiddellijk herstelt. Het bevat ook mycosporinen, die UV-straling absorberen en bijdragen aan de neutralisatie van vrije radicalen met een krachtige antioxidantwerking.
2.    Het heeft een antiverouderende werking en verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid.
3.    Een blijvende en langdurige werking tot uren na blootstelling aan de zon. 

Daarnaast heeft mesoestetic® de volgende kenmerken in het nieuwe assortiment geïntroduceerd om de impact op het milieu te minimaliseren:

1.    Duurzamere, gemakkelijk recycleerbare verpakkingen. De verpakkingen die worden gebruikt in het nieuwe mesoprotech® assortiment zijn gemaakt van gerecycleerde kunststoffen: 50-95% PCR (post-consumer recycled) of monomateriaal, zodat recyclage eenvoudiger wordt.
2.    Formules die mariene organismen respecteren. De formules zijn getest om de correcte ontwikkeling van mariene organismen te garanderen[1], waardoor de impact op deze ecosystemen tot een minimum wordt beperkt.
 
Deze mesoprotech® producten bieden een breedspectrum bescherming tegen UVA-, UVB-, IR- en HEV-straling door een combinatie van fysische, chemische en biologische filters. Het assortiment omvat zonnefilters met actieve ingrediënten en texturen die geschikt zijn voor alle huidtypes:



 




 
TOP