Professional login
Enter the next level of beauty

mesoestetic® introduceert een in & out behandeling voor lichaamsverzorging en presenteert zijn nieuwe grascontrol® voedingssupplementen

grascontrol® is een nieuwe generatie voedingssupplementen die de resultaten van topische behandelingen in de salon en thuis maximaliseert.

mesoestetic®, een wereldleider in cosmetica en esthetische geneeskunde, presenteert zijn nieuwe grascontrol® voedingssupplementen die bedoeld zijn voor het verlies van vocht en opgeslagen vetten en voor hardnekkige gebieden met plaatselijke vetophopingen.

Deze voedingssupplementen zijn ontwikkeld om de resultaten van topische behandelingen (in de salon en thuis) en gezonde eet- en fitnessgewoonten te maximaliseren. De grascontrol® voedingssupplementen bevatten geen toegevoegde suikers en hebben krachtige plantaardige actieve ingrediënten (100% veganistisch) om extra ondersteuning te bieden en specifieke doelen te bereiken.

Ze komen ook in praktische formaten voor onderweg met aangename aroma's en smaken.
grascontrol® detox powder
Ontgiftend en diuretisch voedingssupplement met afvoerende werking voor het verlies van vocht en opgeslagen vetten.


Dit mangosmaak voedingssupplement bevordert vetverbranding en de eliminatie van gifstoffen en opgeslagen vloeistoffen.

grascontrol® detox powder

Waarom zou het gebruikt moeten worden?

 • Om overtollig vocht kwijt te raken en vermoeide benen te verlichten.
 • Het is perfect om een dieet te starten en eerste volumeverlies te bevorderen.

Hoe lang moet het worden ingenomen?

 • Om vochtretentie te verminderen en vermoeide benen te verlichten, wordt aangeraden het gedurende 2 of 3 maanden te consumeren; om aan het begin van een dieet te introduceren, 1-2 maanden.

Wat zijn de belangrijkste actieve ingrediënten en hoe werken ze?

 • Berkenextract, kersensteel en orthosiphon-extract verhogen het urinevolume en stimuleren de eliminatie van elektrolyten en gifstoffen.
 • Ananasconcentraat, kurkuma, choline en artisjokextract bieden een ontgiftende, ontstekingsremmende, mobiliserende en oplossende werking voor vetten, terwijl ze een leverbeschermend effect hebben (leverbescherming).
 • Paardenbloemextract ondersteunt de selectieve groei van gezonde bacteriën in de darmen en heeft afvoerende eigenschappen.
grascontrol® lipactive solution
Het is een lipolytisch en vet-mobiliserend voedingssupplement dat bedoeld is voor het verlies van plaatselijke of hardnekkige vetophopingen. Met pompelmoessmaak bevordert het de eliminatie van vet. Het kan zowel 's ochtends als voor lichamelijke activiteit worden geconsumeerd om L-carnitine te activeren en het vetmetabolisme te bevorderen.
grascontrol® lipactive solution

Waarom zou het gebruikt moeten worden?

 • Als intensieve behandeling voor hardnekkige gebieden met plaatselijke vetophopingen.
 • Als oplossing voor stagnatie tijdens behandeling of dieet.
 • Om de resultaten van lichamelijke activiteit te verbeteren.

Hoe lang moet het worden ingenomen?

 • Voor maximale resultaten moet het gedurende 1 maand worden ingenomen. Het kan echter tot 3 opeenvolgende maanden worden geconsumeerd. Na deze 3 maanden continu gebruik moet je 1 maand wachten (rust) voordat je doorgaat met de orale behandeling.

Wat zijn de belangrijkste actieve ingrediënten en hoe werken ze?

 • L-carnitine bevordert de vetverbranding als energiebron en stimuleert het metabolisme.
 • Choline mobiliseert levervetten en vermindert leveroverbelasting (leverbescherming). - Bittere sinaasappelextract en ginsengextract verhogen de energieverbranding, verbeteren de fysieke prestaties en bevorderen het fysieke herstel na inspanning.
 • Het Aziatische centella-extract bevordert de circulatie en microcirculatie. 


De sleutel tot een succesvolle lichaamsbehandeling:

Om het succes van de behandeling te garanderen, is het essentieel om het professionele protocol te combineren met een thuis in & out regime dat is aangepast aan de behoeften van de patiënt.

 mesoestetic® biedt een lichaamsbehandeling in de salon en een innovatieve lijn van thuisproducten aan. Het heet bodyshock®, een protocol dat de belangrijkste silhouetveranderingen op een volledig gepersonaliseerde manier aanpakt: cellulitis, plaatselijk vet, verslapping en striae.

De salonbehandeling bestaat uit 10 sessies (5 weken) en de resultaten zijn zichtbaar vanaf de eerste sessies.

Wat betreft de producten voor thuisgebruik, hun texturen en verpakkingen zijn afgestemd op elke verandering van het silhouet en het behandelingsgebied voor maximale efficiëntie en een verbeterde ervaring. Bovendien kunnen de producten worden gecombineerd, wat een volledig gepersonaliseerd protocol mogelijk maakt.


Twee-fase concentraat voor plaatselijk vet
Twee-fase concentraat voor plaatselijk vet
bodyshock® intensive mist is een twee-fase booster in mistformaat met een intensief lipolytisch effect dat vet vermindert op probleemgebieden zoals de buik en heupen. Het biedt een gevoel van onmiddellijke en progressieve activering dat intensiever wordt tijdens het sporten.

Voor de beste resultaten raden we aan om het aan te brengen voor fysieke inspanning en/of voordat je andere bodyshock®-producten aanbrengt.
Verfrissende crème-gel tegen cellulitis
Verfrissende crème-gel tegen cellulitis
bodyshock® celluxpert is een verfrissende crème-gel die is bedoeld om de vorming van cellulitis te voorkomen en sinaasappelhuid te verminderen, terwijl het de huid hydrateert en helpt verstevigen. Bovendien verbetert het kopstuk de penetratie van de actieve ingrediënten en de microcirculatie.
Verstevigende crème voor gebieden met verslapping
Verstevigende crème voor gebieden met verslapping
bodyshock® firm’up is een verstevigende crème die bedoeld is voor de behandeling van gebieden met verslapping en verlies van stevigheid.
Hydraterende crème om striae te verminderen en te voorkomen
Hydraterende crème om striae te verminderen en te voorkomen
bodyshock® essential cream is een snel absorberende crème die een onmiddellijk gevoel van frisheid en zachtheid biedt, terwijl het hydrateert en beschermt. De formule met regenererende en herstellende ingrediënten helpt striae te verminderen en voorkomen.
Heb je vragen of interesse in onze diensten of producten?
Boek vrijblijvend een afspraak met onze beauty experts!
En we helpen je graag verder!