Opendeurdag Aesthetic Solutions - Almere


Na het enorme succes van de opendeurdagen vorig jaar, organiseerde Aesthetic Solutions dit jaar opnieuw deze dagen voor haar klanten. Alle gasten waren enthousiast over het concept en konden in overvloed inspiratie opdoen, collega's uit de branche ontmoeten en de laatste trends, producten en behandelingen spotten. De opendeurdagen bleken opnieuw een schot in de roos!

"Wat een stralende dag om onze opendeurdag te mogen houden", vertelt CEO Ingrid Vander Zijpen enthousiast. "Een dag vol inspiratie, behandelingen, heerlijk eten en netwerken met onze fijne partners en toekomstige partners. We blikken dan ook heel tevreden terug op deze prachtige dagen!"

De tweede opendeurdag vond plaats op zondag 6 november in de locatie in Almere. Hoogtepunt van de dagen was de tombola, waar een Ice Sculptor werd weggeven ter waarde van maar liefst €24.995! Ingrid: “Dit apparaat heeft als motto ‘freeze your fat away’, en we zijn ontzettend blij dat we daar één van onze partners blij mee hebben kunnen maken!”

Hieronder kan je het fotoalbum terugvinden die een goede indruk geeft van het succes deze opendeurdag.

AESTHETIC SOLUTIONS®
TOP
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer