COCOON
DE MEEST COMPLETE PARTNER VOOR JOUW INSTITUUT

De Cocoon biedt dankzij zijn multifunctionele eigenschappen de oplossing voor schoonheids- én gezondheidsproblemen. Bovendien is deze alleskunner een eyecatcher en musthave voor jouw instituut!

 • Afslanking
 • Extreme stress
 • Cellulitis
 • Zwaarlijvigheid 
 • Verzwakte immuniteit
 • Slaaptekort
 • Diabetes
De Cocoon is een zeer veelzijdig apparaat dat op meerdere gebieden ingezet kan worden.

Met zijn multifunctionele eigenschappen biedt Cocoon de oplossing voor schoonheids- én gezondheidsproblemen.

Dankzij het mooie design, het warme licht en het compacte formaat is deze alleskunner een eyecatcher en musthave voor jouw instituut.


De Cocoon biedt diverse programma's afgestemd op de verschillende aandachtsgebieden zoals relaxing, detox, slimming en metabolisme verhoging. Daarnaast is dit medisch ontwikkelde behandelsysteem uitstekend te combineren met andere apparatuur. Samen met de handsfree Lumi8 kun je gemakkelijk een doeltreffende gelaastsbehandeling geven, terwijl de klant geniet van een stress- en pijnverminderende sessie in de Cocoon.

Heb je klanten met vraag naar afslanking of versteviging? Ook dan biedt Cocoon dé oplossing. In combinatie met de medische afslankproducten Bodyshock van mesoestetic boek je verbluffende resultaten voor algehele afslanking, versteviging, striemen en cellulitis.

Voor nog snellere resultaten combineer je de Cocoon met de Ice Sculptor of met een infrarood behandeling zoals Genesis.
 
Cocoon Slimming is gericht op het ontgiften van het lichaam en is tegelijkertijd een uitstekende voorbereiding op een RF-behandeling met de Genesis.

Dankzij het pre-heat programma wordt de gewenste temperatuur van het lichaam eerder bereikt, zodat de behandeltijd ingekort kan worden. Drie soorten infrarood (diep, middel en bijna IR) in combinatie met vibratiemassage zorgen voor een afslankende, helende en ontspannende werking. Maar ook voor klanten met een sterke behoefte aan me-time betekent een sessie in de Cocoon de ideale minivakantie.

Dankzij de Cocoon zul je gemakkelijker nieuwe klanten aantrekken en bestaande klanten meer kunnen bieden door een verbreding van het behandelaanbod.
 

KENMERKEN

EEN UNIEK & EXCLUSIEF TOTAALCONCEPT

 • All-in-one medisch ontwikkeld behandelsysteem met een brede range aan behandelingsmogelijkheden, zoals onder andere combinatie Cryo, RF of Lumi 8 voor gelaat
 • Helende en preventieve werking voor lichaam en geest
 • Afslankend, verwarmend, ontspannend en verzorgend voor de ultieme multisensoriële wellness-ervaring
 • Ambient led-systeem, led-lichttherapie, convectiewarmte en korte infraroodstralen
 • Aromatherapie dankzij een unieke mix van 4 oliën
 • Uitstekende marketingtool om andere producten en behandelingen in het instituut breder in te zetten en omzet te verhogen
 • Inzetbaar als behandelbank voor dubbele rendabiliteit: cliënten kunnen twee behandelingen tegelijkertijd ondergaan namelijk lichaam (stress, pijn of afslanking) en gelaat (anti-aging) in één behandeling
 • Aantrekkelijk design, handsfree, gemakkelijk bedienbaar en onderhoudsvriendelijk, plug & play

Wetenschappelijke studie COCOON

Heat therapy benefits

Heat shock proteins are considered part of a family of proteins known as ‘stress proteins’ since their expression is induced by a wide range of stressors [6&&]. The functions attributed to HSP70 include its action as a molecular chaperone, in protein translocation, antiapoptosis, and anti-inflammatory responses [6&&,7&&]. It has been reported that HSP70 mRNA and protein levels [9] are decreased in skeletal muscle of ...

WETENSCHAPPELIJKE STUDIE AANVRAGEN

WERKWIJZE

ZO GEBRUIK JE DE COCOON


Met meer dan 50.000 verkochte exemplaren wereldwijd, is de Cocoon pionier en één van de meest gewaardeerde behandelsystemen op de afslank- en wellnessmarkt. Snel, handig en eenvoudig te bedienen: het toestel heeft maar één stopcontact nodig van 220V. Tijdens de behandeling, die tussen de 20 en 40 minuten duurt, kun je een aanvullende (gezichts)behandeling geven. Functionaliteiten zoals infraroodstraling, muziek, aroma- en andullatietherapie zijn eenvoudig in te stellen en zorgen voor een genezende en kalmerende werking op lichaam en geest. Dit stimuleert de celvernieuwing, heelt op een natuurlijke manier en verbetert de gezondheid.

Het harmonieuze samenspel van al deze factoren garandeert een onvergetelijke, multisensoriële ervaring! Gecombineerd met de ingenieuze ‘dubbel-hittesysteem sauna suits en/of bodyshockproducten’ geef je de klant een unieke detox- en afslankingsbehandeling met zichtbare resultaten. Het ingebouwde fitness systeem zorgt voor extra spiermassa met snellere resultaten door de combinatie met de warmte. In combinatie met de Slender MEDD Methode (Metabolism/Exercice/Detox/Diet) is merkbaar afslanken op een blijvende manier eindelijk een realistisch doel! In tegenstelling tot de traditionele afslankprogramma’s focust SlimLine op de optimale stimulatie van het metabolisme. Dit toestel heeft echt alles wat men de dag van vandaag zoekt.

TOP
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer