Mesoestetic® pharma group

Bij Mesoestetic® pharma group richt de Research & Development afdeling zich
voortdurend op het perfectioneren
van hun formules.

Mesoestetic® Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium gespecialiseerd in farmaceutische en esthetische geneeskunde. Uiteraard beschikt Mesoestetic® over de nodige medische ISO-normen.

In samenwerking met het hoofdkantoor in Barcelona ontwikkelt, produceert en verkoopt Mesoestetic® uiterst effectieve behandelingen die worden ondersteund door wetenschappelijke studies. Bij Mesoestetic® Pharma Group gebeurt de productie in eigen handen.

De productie- en controleprocessen van Mesoestetic® voldoen aan de strengste normen van de farmaceutische industrie op het gebied van veiligheid en effectiviteit. Dankzij de doeltreffendheid van haar producten en meer dan 36 jaar ervaring maar ook dankzij het vertrouwen van talloze artsen, cosmetica-professionals en eindgebruikers over de hele wereld, heeft Mesoestetic® een ijzersterke reputatie opgebouwd.

De ontwikkeling van de producten is mogelijk dankzij drie ontwikkelingsgebieden die worden ondersteund door onze Biotechnologie Unit, die op zijn beurt bestaat uit een Cosmeceutical, Medical en een Neutraceutical afdeling.

Mesoestetic® ontwikkelt ook orale voedingssupplementen in de vorm van vloeistoffen, capsules of sachets.

Mesoestetic® pharma group medische behandelsystemen afdeling

De medisch-esthetische apparatuur en intradermale medische apparaten die door deze afdeling zijn ontwikkeld, bevatten de nieuwste technologie om de resultaten van onze gezichts- en lichaamsbehandelingen te versterken. Mesoestetic® Pharma Group is het enige farmaceutische bedrijf in Spanje dat medische hulpmiddelen van klasse III fabriceert voor intradermale toediening in de esthetische geneeskunde. Alle producten die door deze divisie worden ontwikkeld, hebben de bijbehorende CE-markering en voldoen aan alle ISO normen zodat ze beantwoorden aan alle kwaliteits-, veiligheids- en werkzaamheidsnormen.

De medische afdeling

Mesoestetic® Pharma Group heeft als een van de weinige bedrijven ter wereld de capaciteit en licentie om medicatie te ontwikkelen, te produceren en op de markt te brengen voor de behandeling van huid gerelateerde problemen, waaronder aging, pigmentatie, littekens, vascularisatie, dermatitis of andere huidaandoeningen.

De biotechnologie, observationele controle en toezicht afdelingen

Deze afdelingen werken samen om veiligheids- en werkzaamheidstests uit te voeren op de medische producten met behulp van zowel in-vitro- als in-vivo technieken. De hoofdlijnen van het onderzoek van de eenheid Biotechnologie zijn depigmentatie, anti-aging, haaruitval en het remodelleren van het lichaam. De medische afdeling binnen Mesoestetic® voor observatie en bewaking telt een team van gerenommeerde internationale specialisten op het gebied van dermatologie en esthetische geneeskunde.
X