MCT INJECTOR

Mesohyal – mct By Mesoestetic® injector

De MCT injector is een medisch behandelsysteem voor intradermale injectables dat een spectaculair verbeterend, onmiddellijk, progressief en lang blijvend effect heeft op huidveroudering.

MCT INJECTOR

Mesohyal – mct By Mesoestetic® injector

De MCT injector is een medisch behandelsysteem voor intradermale injectables dat een spectaculair verbeterend, onmiddellijk, progressief en lang blijvend effect heeft op huidveroudering.

100% veilig en doeltreffend

Mesohyal™ biedt het meest uitgebreide behandelsysteem met 3 verschillende intradermale medische ampullen met het CE keurmerk voor specifieke behandelingen van gezicht en lichaam. Met de mct injector biedt Mesohyal™ een oplossing op maat voor een groot aantal huidproblemen op gezicht en lichaam die 100% aangepast kunnen worden aan het probleem en die 100% veilig en doeltreffend zijn. Deze methode verbetert de conditie van de huid onmiddellijk en met een langdurig effect. De geïnjecteerde stoffen zijn biotechnologisch, werden niet op dieren getest, helpen om de collageen- en elastine vezels te ondersteunen, geven vocht aan de huid waardoor het uitzicht van de huid, de kwaliteit en de elasticiteit snel en lang blijvend verbeteren. Het vermindert verslapte huid op gezicht en lichaam, herstelt de dichtheid van die delen van de huid die door ouderdom dunner geworden zijn, ondersteunt de cellen en compenseert het natuurlijke verlies aan hyaluronzuur. Naast al deze voordelen heeft Mesoestetic®  13 verschillende medisch goed gekeurde ampullen met hoogwaardige werkstoffen ontwikkeld die ook geschikt zijn voor afslanking. Met de Mesohyal™ ampullen kan een op maat gemaakte behandeling gecreëerd worden door de behandelaar die zelfs geschikt is voor harde cellulitis, zachte cellulitis en huidversteviging.

De arts of huidtherapeut heeft de beschikking over een ruime keuze aan injecteerbare ingrediënten zoals hyaluronzuur dat als eigenschap heeft dat het verschillende honderden keren haar eigen gewicht aan vocht kan vasthouden, verder biedt de mct injector andere huidverwenners zoals de Mesohyal™ HYALURONIC voor rehydratatie en huidverjonging, Mesohyal™ NCTC 109 voor een intensieve cel bio revitalisatie, Mesohyal™ VITAMIN C voor een antioxiderende en ophelderende werking, Mesohyal™ DMAE voor nieuwe elasticiteit en stevigheid, Mesohyal™ X-DNA voor intensieve celmembraan bescherming, Mesohyal™ ORGANIC SILICON voor regeneratie en restructurering van het huidweefsel, Mesohyal™ OLIGOELEMENTS voor de stimulering van de extracellulaire huidmatrix, Mesohyal™ BIOTIN voor de reactivering van de huidcel stofwisseling en de hoofdhuid, Mesohyal™ CARNITINE die de vetzuur stofwisseling activeert, Mesohyal™ ARTICHOKE voor een drainerend detox effect en als laatste de Mesohyal™ MELILOT die de microcirculatie aanwakkert. Belangrijk om te weten is dat alle producten in de Mesohyal™ collectie onderling gecombineerd kunnen worden voor optimale resultaten.

N.B.: De MCT injector behandeling mag uitsluitend door artsen en verpleegkundigen (die onder begeleiding van een arts werken) en gediplomeerde huidtherapeuten (uitsluitend in Nederland) toegepast worden.

Uniek & exclusief totaalconcept

  • 13 unieke medisch gecertificeerde mesohyals (cocktails) om te injecteren
  • Snelle, veilige en efficiënte werking met hoge tolerantie
  • Biocompatibel, actieve werkstoffen worden volledig en op natuurlijke wijze geresorbeerd door de huid
  • Ingrediënten zijn wateroplosbaar en hebben isotonische eigenschappen
  • Alle actieve stoffen kunnen onderling gecombineerd worden
  • Erkende, bewezen therapeutische doeltreffendheid.

Combineer deze behandeling met onderstaande cabine producten voor het beste resultaat:

‘Deze medische behandeling geeft een enorm verjongende boost en biedt een oplossing voor bijna ieder huidprobleem.'

Zo gebruikt u de MCT Injector

Eerst wordt een diagnose van de huid uitgevoerd om haar specifieke behoeftes te identificeren, dan worden de meest geschikte actieve stoffen geselecteerd en wordt een op maat gemaakt behandelingsprogramma uitgewerkt. Na de diagnose bij de eerste consultatie worden de nodige voorzorgsmaatregelen genomen zoals een grondige ontsmetting van de huid. De huidproblemen in het gezicht die kunnen worden aangepakt zijn legio: dehydratatie met een droge, ruwe en strak aanvoelende huid, gebrek aan soepelheid en elasticiteit, neiging tot afschilfering, fotoaging, oxidatie, pigment stoornissen, expressie lijntjes en rimpels; verslapte huid, geleidelijke verdwijning van de huidelasticiteit, verslapte gezichtscontouren en verminderde huiddikte. Met de injectables van de mct injector kunnen heel wat zones behandeld worden: rimpels op voorhoofd en op de neuswortel, oogomtrek, de regio tussen ogen en slapen, jukbeenderen, nek, handen, halslijn, gezichtscontouren, nasolabiale lijnen en de mondomtrek. Na de behandeling wordt de huid opnieuw gereinigd en kan eventueel een verzachtend, hydraterend masker aangebracht worden zoals het post-peel crystal fiber mask.

Op het lichaam zijn heel doeltreffende behandelingen mogelijk van verschillende soorten cellulitis: compacte, vezelachtige cellulitis; verslapte, zachte cellulitis, oedematische cellulitis en algemene verslapping voor een echte verjongingskuur.

Voor het gezicht worden tussen de 5 en 10 sessies met telkens veertien dagen ertussen aangeraden, voor het lichaam tussen de 8 en de 12 sessies met telkens een week ertussen. Om de behandeling doeltreffender te maken en het belangrijkste effect van de toegepaste cocktail te versterken, worden thuisverzorgingsproducten aangeraden zoals Home performance, de Antiaging lijnen, Bodyshock of Grascontrol.

X