Microneedling pen

M.pen by Mesoestetic®

De m.pen by Mesoestetic® Pharma Group is de definitieve doorbraak van de hoogwaardige microneedling techniek in uw praktijk.

M.pen by Mesoestetic®

De m.pen by Mesoestetic® Pharma Group is de definitieve doorbraak van de hoogwaardige microneedling techniek in uw praktijk.

De perfecte stimulering van het huidweefsel

Microneedling heeft met de m.pen sinds enkele jaren een vaste plaats gekregen en betekent een belangrijke vooruitgang op het gebied van de dermo-epidermale bio stimulatie. Het is een sublieme, doeltreffende en minimaal invasieve techniek voor de stimulering van het huidweefsel. Het werkt door het maken van duizenden microscopisch kleine epidermale kanaaltjes in de huid die de huidregeneratie stimuleren en die precies de juiste diepte hebben voor de transdermale doorgang van actieve ingrediënten met specifieke stimulerende of regenererende eigenschappen.

Deze unieke techniek stimuleert de fibroblasten en de productie van elastine, collageen I en II, het vermindert fijne lijntjes en de grootte van de poriën èn het vermindert het onsierlijke uitzicht van littekens en striae. Daarnaast is er een duidelijke verbetering van de huidskleur en ziet de cliënt een opheldering van hyperpigmentatie plekken en de huid wordt steviger. Deze veilige en doeltreffende techniek kan ook gemakkelijk gecombineerd worden met andere medische-esthetische technieken voor een nog performanter resultaat. De unieke m.pen is ergonomisch en handig: de beweging van de kop is automatisch, constant en loodrecht op de huid. De sublieme huid verbeterende techniek van de m.pen is heel veilig voor alle huidtypes.

Heel wat bedrijven bieden vandaag microneedling aan maar de draadloze m.pen pro is anders en biedt naast het perfecte toestel een unieke combinatie met hoogwaardige en intensief verzorgende transdermale oplossingen aan, de meesten van natuurlijke oorsprong: het c.prof en de x.prof gamma’s. De c.prof producten zijn cocktails die bestaan uit multi-actieve ingrediënt oplossingen, de x.prof oplossingen bevatten mono-substantie ingrediënten. De oplossingen van de twee exclusieve lijnen hebben een pH die gelijk is aan die van de huid en er wordt telkens 1 flacon per behandelingssessie voorzien maar de cocktails kunnen ook gecombineerd worden in verschillende sessies. Het c.prof gamma omvat 4 formules voor het gezicht, vijf voor het lichaam en één voor haarverlies.

Met deze uitgebreide collectie kunnen pigmentproblemen aangepakt worden, de huidtint geëgaliseerd worden, fijne lijntjes worden gecorrigeerd, verslapping wordt tegengegaan, het optreden van rimpels wordt verminderd, de dermale verdikking wordt bevorderd, de structuur van de extracellulaire matrix wordt verstevigd, er is een drainerend en venotonisch effect, een vet mobiliserende werking, een lichaam verstevigend effect, litteken herstel én er is de behandeling van cellulitis. De x.prof collectie biedt 36 oplossingen natuurlijke extracten in ampul vorm van artisjok, cafeïne, L-carnitine, organisch silicium, rutine extract, glycolzuur, vitamine C, retinol, hydrotaurine, spoorelementen, biotine, ginkgo biloba, centella asiatica, hyaluronzuur en glutathion voor een brede range aan specifieke huidproblemen.

M-pen_mesoestetic-aestheticsolutions_6695staand

Uniek & exclusief totaalconcept

  • Definitieve doorbraak in dermo-epidermale biostimulatie, 3 ISO-normen, CE goedgekeurd. Handig dankzij 2 batterijen: 
  • Eenvoudig, praktisch, draadloos, betrouwbaar, veilig, doeltreffend, ergonomisch, dubbele batterijen en individuele verpakte steriele vloeistoffen en naaldjes
  • Met de pen kun je gemakkelijk lengte en snelheid bepalen, hij wordt automatisch gestuurd, met altijd dezelfde druk, diepte en werkstoffenafgifte
  • Via de microscopisch kleine gaatjes ontstaan honderden microkanaaltjes voor de absorptie van de hoogwaardige actieve ingrediënten uit het c.prof  en de x.prof gamma van Mesoestetic® Pharma Group
  • 11 verschillende c.prof cocktails om in te needlen
  • 36 verschillende x.prof ampullen om in te needlen
  • Hele veilige techniek voor alle huidtypes.

Combineer deze behandeling met onderstaande thuisproducten voor het beste resultaat:

Combineer deze behandeling met onderstaande producten voor het beste resultaat:

‘De medische-esthetische aanpak van de m.pen sprak mij meteen aan. Het is een licht, draadloos en gemakkelijk hanteerbaar instrument dat uitstekende resultaten geeft.’

Zo gebruikt u de m.pen (pro)

M.pen[pro] is een uniek, betrouwbaar, praktisch en ergonomisch toestel dat de toepassing van de microneedling techniek heel eenvoudig en doeltreffend maakt. Dankzij de performante technologie van de m.pen kan het ingenieuze systeem op precies de juiste diepte en met de juiste snelheid gebruikt worden in functie van de gekozen behandeling voor een persoonlijke aanpak. Het toestel is uitgerust met een aanpasbare kop met 5 verschillende dieptes die aangepast kunnen worden van 0,25 tot 2,5 mm en met verschillende snelheden die door een verandering van kleur worden aangegeven van rood tot groen. De steriele CE goedgekeurde kop van de micronaalden wordt slechts één keer gebruikt en moet na iedere behandeling weggesmeten worden. Voor de behandeling wordt de huid grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd. En na de behandeling wordt aangeraden om sauna, zwembad en sportbeoefening enkele uren achterwege te laten. 

Unieke resultaten:

X