Ice Sculptor

De Ice Sculptor samen met Bodyshock van Mesoestetic® Pharma Group is een uniek en exclusief totaalconcept voor een niet-invasieve behandeling van het plaatselijk vetweefsel in het lichaam.

Ice Sculptor

De Ice Sculptor samen met Bodyshock van Mesoestetic® Pharma Group is een uniek en exclusief totaalconcept voor een niet-invasieve behandeling van het plaatselijk vetweefsel in het lichaam.

Hét alternatief voor liposuctie

Voor wie is de Ice Sculptor
de ideale methode?

Voor iedereen die zijn of haar silhouet opnieuw plaatselijk vorm wil geven en een oplossing wil vinden voor die onsierlijke en ongewenste vetophopingen. Overtollig vetweefsel is een welvaartsziekte die een aanzienlijk gezondheidsrisico inhoudt. Er zijn verschillende methodes om het vet dat zich bij voorkeur nestelt op 6 strategische delen van het lichaam (benen, buik en zijkanten, billen, armen, dubbele kin, knieën en borsten), aan te pakken. Cryolipolyse is zonder twijfel de minst invasieve en meest doeltreffende aanpak die de mooiste resultaten oplevert op zones zoals heupen, buik- en rug vet kan de Ice Sculptor verbluffende resultaten opleveren. Een prachtig en veilig alternatief voor een ingrijpende ingreep zoals liposuctie! 

Hoe werkt het?

Door gecontroleerde koeling worden vetcellen afgekoeld tot ze kristalliseren. Daarna worden deze vetcellen opgelost door het normale metabolisme en verlaten ze het lichaam op natuurlijke wijze. Om dit drainageproces te stimuleren, wordt de cliënt aangeraden veel water te drinken en eventueel gebruik te maken van sauna en het Cocoon behandelingssysteem om door middel van transpiratie te detoxen en afvalstoffen af te voeren. Voor nog betere en snellere resultaten werkt Aesthetic Solutions® met een uniek en winnend concept door de aanvulling met de homecare producten van de Bodyshock lijn en de voedingssupplementen van Mesoestetic® (night reducer, slim up reducer, reducerpills, De Bodyshock producten zijn het resultaat van doorgedreven wetenschappelijk onderzoek en danken hun werking aan ultra-geconcentreerde actieve ingrediënten.

De Grascontrol ampullen op hun beurt helpen om het drainageproces te versnellen en zo efficiënter afvalstoffen en vetcellen af te voeren. Door deze behandelingen te combineren, wordt een sneller en efficiënt resultaat bereikt en kunnen al 3 weken na de behandeling foto’s genomen worden van de resultaten wat andere cryo apparatuur pas na 2 maanden kan realiseren.

Uniek & exclusief totaalconcept

  • Buitengewoon efficiënte aanpak van plaatselijke vetophopingen
  • Niet-invasief en pijnloos dankzij de IR die de huid eerst opwarmt en daarna afkoelt
  • Al na één behandeling zichtbaar resultaat en na 3 weken opmerkelijke resultaten dankzij het winnende concept van Aesthetic Solutions® 
  • Vrijwel alle vetophopingen in het lichaam kunnen behandeld worden (van dubbele kin tot de rug)
  • Snel en gemakkelijk in gebruik doordat alle handstukken op de 2 handles bevestigd kunnen worden met een uniek clipsysteem
  • Gepatenteerde 360° technologie in de 6 handstukken
  • Handsfree dus dubbele rentabiliteit
  • Grote klantentevredenheid

Combineer deze behandeling met onderstaande thuisproducten voor het beste resultaat:

Combineer deze behandeling met onderstaande cabine producten voor het beste resultaat:

‘Ik mocht het behandelsysteem zelf uittesten, was meteen overtuigd en ik heb nog geen dag spijt gehad van mijn beslissing! De resultaten zijn verbluffend en de klanten blijven terugkomen.
Dank je Aesthetic Solutions® !’

Zo gebruikt u de Ice Sculptor

De Ice Sculptor is een uniek en exclusief totaalconcept van Aesthetic Solutions® voor de behandeling van plaatselijke vetophopingen en daarom een schitterende meerwaarde voor uw praktijk. Het is een compact en gemakkelijk te bedienen behandelsysteem dat in elke praktijk past. 

Dit toestel kan verschillende lichaamsdelen met vetophopingen snel en doeltreffend behandelen dankzij zes verschillende handige opzetstukken waaronder de flat (voor benen), de wings (voor buik) en een speciaal klein handstuk voor onderkin en knieën die snel en gemakkelijk te verwisselen zijn. Na één enkele behandeling is al zichtbaar resultaat merkbaar maar om de adipocyten definitief te verwijderen worden twee tot drie behandelingen aangeraden. Het resultaat? Het garandeert de afname van de vetophopingen (33% van het vet op de behandelde zone wordt verwijderd!) maar ook de versteviging van de behandelde zone, de vermindering van cellulitis en een opmerkelijk verbeterde bloedcirculatie. Dit concept van Aesthetic Solutions® is een echte winner mede dankzij de aanvulling met de wetenschappelijk ontwikkelde producten van de Bodyshock lijn voor thuisgebruik en de voedingssupplementen van Mesoestetic®. De Grascontrol ampullen versnellen het drainageproces en voeren toxines sneller af. Door deze behandelingen te combineren wordt een sneller en efficiënt resultaat bereikt!

Met de Ice Sculptor die uniek is op de markt, kunnen ook verschillende zones tegelijkertijd worden behandeld voor een nog betere rentabiliteit. 

Unieke resultaten:

X