Genesis Mesoestetic

We want more? Genesis is THE answer. Mannen vrouwen, jongvolwassenen,… voor iedereen de juiste treatment met aangepaste booster, wellness en huidverbetering in 1 compact apparaat en zeer makkelijk qua onderhoud.

Genesis

We want more? Genesis is THE answer. Mannen vrouwen, jongvolwassenen,… voor iedereen de juiste treatment met aangepaste booster, wellness en huidverbetering in 1 compact apparaat en zeer makkelijk qua onderhoud.

Dé oplossing om de huid sterk te verbeteren

Veel mensen zijn op zoek naar zichtbare huidverbetering maar zonder pijn, snijden of het gebruik van naalden. Het Genesis behandelingssysteem is de unieke oplossing, het heeft een brede en uitgebreid wetenschappelijk geteste werking voor zowel lichaam als gezicht, om de conditie van de huid sterk te verbeteren, te verstevigen en te verjongen èn esthetische problemen efficiënt aan te pakken: couperose, striemen, littekens, actinische huidaandoeningen, pre- en post chirurgische ingrepen, bestrijding van cellulitis, gelokaliseerd vet en verslapping. Maar Genesis zorgt ook voor een verbeterde bloedsomloop, een betere drainage, een diep lipolytisch effect en een vermindering van de aanmaak van vetcellen voor de bestrijding van cellulitis, gelokaliseerd vet en huidverslapping. Dit systeem kan dus ingezet worden voor zowel gezicht als lichaam met nooit geziene resultaten!

Smart Drivity technologie

De Smart Drivity technologie is de intelligente combinatie van 4 verschillende technologieën èn een farmacologisch effect. Capacitive Radiofrequency heeft als belangrijkste werking de verhoging van de temperatuur in de bovenste en middelste lagen van de huid. Deze hogere temperatuur stimuleert de migratie van de fibroblasten, verhoogt de synthese van collageen, elastine en reticuline en zorgt daardoor voor weefselherstructurering en -vernieuwing. In combinatie metrode LEDs ontstaat een hoge intensiteit waardoor de werking van de fibroblasten sterk gestimuleerd wordt en het collagenase, het enzym dat verantwoordelijk is voor de afbraak, afgeremd wordt. Daarnaast zorgen de LEDs voor het versnellen van het herstelvermogen in de huid. 

Resistive radiofrequency werkt door een diep en gecontroleerd verwarmen van het weefsel. Door dit warmte effect ontstaan verschillende reacties in de dermis en het onderhuidse vetweefsel, waardoor de microcirculatie verhoogt en de afvoer van afvalstoffen vergroot: een heel doeltreffende technologie voor het behandelen van vet- en fibrotische weefsels. 

Belangrijk om te weten is dat deze warmte wordt doorgegeven door de hand van de expert waardoor een heerlijke, warme massage gegeven wordt die niet alleen heel ontspannend maar ook resultaatgericht werkt!

Uniek & exclusief totaalconcept

  • Doeltreffend, pijnloos, non-invasief, onmiddellijk en langdurig resultaat terwijl de cliënt tegelijkertijd heerlijk geniet en ontspant 
  • Stimuleert de drainagepunten, verbetert de bloedsomloop, betere drainage, diep lipolytisch effect, intense hydratatie, anti-aging, cel regenererend  
  • Efficiënte behandeling van aging, striae, littekens (ook na acne), actinische huidbeschadiging, verslapping, rimpels, haaruitval, depigmentatie… 
  • Resistive radiofrequency is een unieke en heel bijzondere techniek door de massage met de verwarmde hand van de expert, die op de diepere lagen van de huid zal inwerken, een zalige ervaring voor de cliënt
  • Ideaal als postoperatieve- (na bijvoorbeeld liposuctie, facelift of een oogcorrectie), preventieve- (bij operaties), remodellerende of postpartum behandeling.

Combineer deze behandeling met onderstaande thuisproducten voor het beste resultaat:

Combineer deze behandeling met onderstaande cabine producten voor het beste resultaat:

‘Ik boek zulke mooie resultaten met de Genesis dat ik dit toestel als onmisbaar ben gaan beschouwen. De klanten zijn super tevreden en komen keer op keer terug! En dit behandelingssysteem heeft voor een enorme financiële groei gezorgd in het afgelopen half jaar.’

Zo gebruikt u de Genesis

Capacitive Radiofrequency, Resistive Radiofrequency en de mesotherapie zonder naalden kunnen met elkaar worden gecombineerd en kunnen de opname capaciteit van hoogwaardige actieve ingrediënten enorm verhogen. Hiervoor werden vier speciale booster producten ontwikkeld, nl. G1, G2, G3 en G4. Deze exclusief ontwikkelde complexen met een zeer hoge concentratie aan actieve ingrediënten en een laagmoleculair gewicht zijn dankzij hun lichte textuur gemakkelijk insluisbaar.  

Heel bijzonder is ook het PTC COMPLEX, een foto-thermo geleidend complex op basis van Anacystis Nidulans (marine algen) en Phytococyanine (een pigment proteïne) dat dankzij zijn niet-plakkerige, langdurige geleidbaarheid en micro-ingekapselde actieve ingrediënten in staat is om 12 maal DNA herstellend te werken. De actieve ingrediënten worden geactiveerd door het LED licht waardoor het product licht opneemt, dit omzet in energie en dan anti-oxidant, hydraterend, ontstekingsremmend en DNA herstellend gaat werken. PTC Complex is een heel voedende crème die ook na de behandeling op de huid mag blijven.

Uniek is, dat er oneindig veel cocktails samengesteld kunnen worden om diep in de huid in te sluizen voor de behandeling van specifieke doeleinden zoals anti-aging, depigmentatie, haaruitval, afslanking etc en u op deze manier zelf eindeloos behandelingen kan samenstellen.

Voor het gezicht wordt een kuur met Genesis van zes sessies aangeraden (na de eerste behandeling al zichtbaar en voelbaar resultaat), voor het lichaam een serie van 10 sessies (2x per week). Het Genesis behandelingssysteem is eenvoudig te bedienen dankzij de handige touchscreen en de 44 voorgeprogrammeerde behandelopties. Met het ‘free program’ wordt een verdere individualisering van de behandeling mogelijk. Dankzij zijn compacte formaat en medische look past het Genesis behandelingssysteem in elk instituut.

G1 BALANCER

De G1 BALANCER is een enkelvoudige dosis met hoog geconcentreerde kleine moleculaire actieve ingrediënten die collageen (47%) en elastine (21%) verhogend werkt voor intense hydratatie, anti-aging graad 1 & 2, anti-aging oogcontour, pre-chirurgisch (voor facelift of mesotherapie) en cel regenererend (47% meer collageen en 21% meer elastine).

G2 REGENERANCE

G2 REGENERANCE is een booster die het herstelmechanisme van de huid versnelt, het viseert de GFs, waardoor regeneratie en vernieuwing gestimuleerd worden voor anti-aging graad 3 & 4, wondheling, ideaal na chemische peeling, post chirurgisch ingrepen of striemen.

G3 SMOOTHER

G3 SMOOTHER (heeft in 2017 een prijs gewonnen van beste product bevat niosoom-actieve ingrediënten die de absorptie verhogen en de ingrediënten in de diepste huidlagen vrijgeven waar nodig. Dit worden bio vectoren genoemd, de laatste generatie in de nano techniek. Het heeft een therapeutische werking, kalmeert de huid en vermindert de tactiele en dermale gevoeligheid. Het vermindert en voorkomt ontstekingen, versterkt de haarvaatjes en kalmeert de huid. Ideaal voor anti-aging bij de gevoelige huid en roodheid/ erytheem of couperose.

G4 PUSH UP & LIFT

G4 PUSH UP & LIFT (Slimlift Complex) specifiek voor lichaam en dubbele kin. Verbetert de collageen en elastine synthese, bevordert de lipolyse en de drainage om de contouren en het volume te reduceren en de textuur van de huid te verbeteren met als resultaat een verbetering van 60% op de vetcellen. Ideaal bij cellulitis, voor versteviging, push-up, drainering en kan ook een dubbele kin behandelen. 

Unieke resultaten:

X