Dermamelan intimate

Dermamelan intimate van Mesoestetic® is de langverwachte professionele topische oplossing voor gynaecologish-esthetische problemen zoals hyperpigmentatie en veroudering rondom de intieme zones.

Deze behandeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen en voor elk huidtype. Denk hierbij aan personen die veroudering ervaren waardoor hyperpigmentatie en verslapping ontstaan of vrouwen die pas moeder zijn geworden, menopauzale vrouwen, hyperpigmentatie die ontstaat door vele wax sessies. Deze problemen rondom de intieme zone kunnen nu eindelijk verholpen worden.

Het succes van Dermamelan Intimate

Het succes van het product zit in de dubbele werking: corrigerend en pigment regulerend en anti-aging. Hierdoor zal pigmentatie duidelijk verminderen en anderzijds wordt er met deze behandeling ook een verstevigend resultaat bereikt.

Een gebruiksvriendelijke cabine én thuisbehandeling in één verpakking. Deze behandeling mag enkel door gediplomeerde professionals zoals huidtherapeuten, artsen en schoonheidsspecialisten uitgevoerd worden. Voor de cliënt is het een eenmalige investering voor een all-in-one behandeling met een verbluffend resultaat!

Previous
Next

Opleidingen Dermamelan Intimate

Per jaar zullen wij een beperkt aantal opleidingen organiseren voor de Dermamelan Intimate zowel in België als in Nederland. Deze opleidingen zullen gegeven worden door een ervaren professionele huidtherapeute en zijn uitsluitend toegankelijk voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten/huidtherapeuten.

Boek een afspraak met onze beauty experts

Boek een afspraak met onze beauty experts

X