Definitive Plus

Yes, dit apparaat doet wat men mij heeft beloofd… ontharen en wel goed!

Definitive Plus

Yes, dit apparaat doet wat men mij heeft beloofd… ontharen en wel goed!

De veiligste en meest volledige ontharing op de markt

Steeds meer klanten zoeken naar definitieve oplossingen voor overmatig haargroei, de Definitive Plus biedt de veiligste en meest volledige ontharing op de markt! Definitive Plus is een subliem laser ontharing systeem met drie verschillende golflengtes: Alexandrite 755nm, Diode 808nm en Yag 1064. Daarmee kan elk foto- of haartype in elke periode van het jaar veilig, snel en effectief behandeld worden, zelfs de getinte huid. Zowel donkere haren als lichte en dunne haren kunnen snel en efficiënt behandeld en uitgeschakeld worden. Het laserlicht dringt door tot de in huid liggende haarfollikel en beschadigt die zodat de haar niet terug groeit of de toekomstige haargroei vertraagt om uiteindelijk te leiden tot een permanent ontharingsresultaat. Dankzij het brede scala aan golflengtes is er met de Definitive Plus voor elk deel van het lichaam een efficiënte en blijvende oplossing: wenkbrauwen, bovenlip, wangen, hoofdhuid, oksels, armen, benen, baard, schaamstreek en rug.

Uniek & exclusief totaalconcept

  • 95% haarvermindering van meer dan 80% op de behandelde zone
  • Al na 1 of 2 sessies een vermindering van de haargroei met 30 tot 50%
  • Professioneel en quasi pijnloos dankzij de Cooler Handle
  • Ultralicht handstuk, dus aangenaam en licht in gebruik dankzij het voetpedaal 
  • Snel: een vermindering van de behandelingstijd tot 45%.

Combineer deze behandeling met onderstaande thuisproducten voor het beste resultaat:

‘De Definitive Plus is dankzij zijn snelheid en gebruiksgemak een absolute meerwaarde voor mijn instituut en ik heb daarmee mijn omzet aanzienlijk kunnen verhogen!’

Zo gebruikt u de Definitive Plus

De Definitive Plus is een laser ontharingstoestel van de laatste generatie en combineert de absorptie en het penetratie niveau van drie verschillende golflengtes. Deze drie golflengtes worden bediend vanuit een enkel handstuk: snel, veilig, handig en kostenbesparend. Verder is het toestel uitgerust met de Cooler Handle waarmee de temperatuur aangepast kan worden tot onder nul waardoor de pijn vermindert en het effect versterkt wordt. Wat bediening betreft: dit complete toestel geeft twee modi (een intelligente modus & expert modus) naar keuze waardoor het werken met dit apparaat heel eenvoudig wordt. Beginnende experts hoeven alleen het huidtype, de haarkleur en de haartextuur te kiezen en het toestel geeft automatisch de juiste parameter weer. Het ultralichte handstuk van slechts 375 g zorgt er bovendien voor dat je als expert ook na langdurig gebruik niet moe wordt of zelfs kan overschakelen op het voetpedaal voor grotere zones. Bovendien heeft de Definitive Plus een lange levensduur die 4 maal langer is dan andere ontharingslasers op de markt. Met de Definitive Plus worden klanten efficiënt verlost van lastige haargroei voor een mooi en glad resultaat!

Unieke resultaten:

X