Cryolipolyse apparaat

Cryo Doc II

De Cryo Doc II is een niet-invasieve behandeling van het plaatselijk vetweefsel in het lichaam. Aesthetic solutions® biedt een uniek en exclusief totaalconcept in combinatie met deze behandeling. De cryo toepassing een veilig en efficiënt alternatief voor liposuctie en geeft het lichaam echt nieuwe vorm.

Cryo Doc II

De Cryo Doc II is een niet-invasieve behandeling van het plaatselijk vetweefsel in het lichaam. Aesthetic solutions® biedt een uniek en exclusief totaalconcept in combinatie met deze behandeling. De cryo toepassing een veilig en efficiënt alternatief voor liposuctie en geeft het lichaam echt nieuwe vorm.

Freeze that fat away

Een ultiem totaalconcept met een doeltreffend en blijvend resultaat op de aanpak van vetophopingen: dé revolutie in de esthetische geneeskunde! Door cryolipolyse zorgt de Cryo Doc II voor een afbraak van de vetcellen door bevriezing. Cryolipolyse, wat is dat? Dankzij een gecontroleerde koude toepassing worden vetcellen op plaatsen met overtollig gelokaliseerd vet afgekoeld tot ze kristalliseren en afsterven (dit heet apoptose). Deze cellen worden door het lichaam automatisch en via natuurlijke weg afgevoerd. Dankzij het winnende concept van Aesthetic Solutions® kan er resultaat na slechts 1 behandeling in 3 weken tijd gegarandeerd worden. Om het eliminatieproces van de vetcellen optimaal te ondersteunen worden de homecare producten van de Bodyshock lijn en de voedingssupplementen van Mesoestetic® Pharma Group (night reducer, slim up reducer, reducerpills) geadviseerd. De Bodyshock producten zijn het resultaat van doorgedreven wetenschappelijk onderzoek en danken hun werking aan ultra-geconcentreerde actieve ingrediënten.

De Grascontrol ampullen helpen om het drainageproces te versnellen en zo efficiënter afvalstoffen en vetcellen af te voeren. Door deze behandelingen te combineren, wordt een sneller en efficiënt resultaat bereikt en kunnen al 3 weken na de behandeling foto’s genomen worden van de resultaten. Andere cryo apparatuur kunnen dit pas na 2 maanden realiseren.

Deze unieke methode is niet invasief, veilig en doeltreffend. Het werkt huid verstevigend, pakt overtollig vet en love handles aan op heupen, de binnenkant van dijen, knieën, rug en kleine zones zoals vet boven de knieën, armen, onder de oksels en zelfs een dubbele kin doeltreffend aan. Met deze methode krijgt het lichaam letterlijk nieuwe vorm: de taille wordt slanker, de buik platter, dijen worden steviger, sinaasappelhuid vermindert en de capillaire bloedcirculatie verbetert! De klant hoeft het werk niet te onderbreken (sessies van 15 minuten à 1 uur). Er zijn gemiddeld twee à drie behandelingen nodig om definitief komaf te maken met de vetcellen, per sessie wordt 30% van de vetcellen reeds behandelt. 

Dankzij de innovatieve preheating functie van het behandelsysteem worden het metabolisme en de bloedsomloop gestimuleerd voor betere resultaten en zal de behandeling minder pijnlijk aanvoelen. Het behandelsysteem zorgt voor een gradueel zuig- en los systeem die de behandeling aangenamer maakt en de resultaten optimaliseert omdat dit een manuele massage effect geeft. 

Uniek & exclusief totaalconcept

  • Snelle en doeltreffende resultaten op overtollig gelokaliseerd vet
  • Niet invasief en geeft het lichaam een nieuw contour
  • Pijnloos, snel en doeltreffend
  • De klant hoeft het werk niet te onderbreken: sessies van 15 minuten tot 1 uur
  • Bijwerkingen als roodheid en blauwe plekken en verhoogde gevoeligheid bij aanraking van de behandelde gebieden kunnen voorkomen maar zijn tijdelijke bijwerkingen die snel verdwijnen
  • Uitsluitend voor gebruik door artsen.

Combineer deze behandeling met onderstaande thuisproducten voor het beste resultaat:

‘Dankzij de behandelingen met de Cryo Doc II heb ik verschillende overmatige vetzones tegelijk kunnen behandelen met een geweldig resultaat.’

Zo gebruikt u de Cryo Doc II

De cryo behandeling met het behandelsystem Cryo Doc II in combinatie met de cosmetische producten van Mesoestetic Pharma Group garandeert snel en zichtbaar resultaat op overtollig en gelokaliseerd vet. De behandeling met sessies van 15 à 60 minuten is doeltreffend, niet invasief, de klant hoeft het werk niet te onderbreken, het is pijnloos en veilig. 

Dankzij de speciale gel patches wordt de huid die aan de koude wordt blootgesteld, extra beschermd om bevriezing of necrose te vermijden. Door de innovatieve preheating functie van het behandelsysteem worden het metabolisme en de bloedsomloop gestimuleerd voor betere resultaten en zal de behandeling minder pijnlijk aanvoelen. Het behandelsysteem zorgt ook voor een gradueel vacuüm systeem dat de behandeling aangenamer maakt en de resultaten optimaliseert. Ook wordt infrarood licht gebruikt: 3 technologieën verenigd in één behandelsysteem. Door de 4 applicatoren kunnen 2 dubbele zones samen behandeld worden of 2 personen tegelijkertijd: snel en gemakkelijk in gebruik. En dankzij het 360° contourontwerp wordt de behandeltijd met bijna de helft ingekort, dit geeft ook het voordeel dat de volledige zone wordt gekoeld en zorgt voor een optimaler resultaat. De handstukken zijn bovendien snel en gemakkelijk te verwisselen. 

De combinatie van de cryo behandeling met de Grascontrole supplementen Artichoke en L-Carnitine zorgt voor een unieke dubbele werking: uitwendig en inwendig! De unieke en doeltreffende Cryo Doc II geeft het lichaam gegarandeerd een nieuw contour met na slechts 3 weken zichtbaar resultaat!  

X